Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 52> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
draga monna ne znam šta ti je profesija ali ako nije u vezi umjetnosti onda je fulana
prekrasne su ti vile
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
ovo me dirnulo u žicu. Volim sva lijepa krilata stvorenja
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
ma nee... uzmeš malo glinamola ili fima i mijesiš, pa kud te povuče prvo, ja obožavam vile i anđele...ako negdje zapne, ostavim dok mi ne padne neka ideja na pamet...
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Ajme, Mona ovo je preprepresavršeno..............
Nije mi jasno kako to uspjevaš, je li radiš po nekoj sliki, skici......??.
Imaš spretne ruke, uvijek ostanem bez teksta, a sigurna sam i svi ostali.
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
"Možda i ja nešto naučim!"
![]() |
|
![]() |
|
Mala proljetna vila je gotova...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
ja jednostavno se ponavljam....ti si genije...umjetnik
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
tek sad vidim u cjelosti ovu vilu,i ja bi takvu!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
super monna-1,evo ja učitavam slike kako raditi od fima ovakve i slične stvari
|
|
![]() |
|
Hvala, hvala...evo upravo je bojam i lijepim salvete!
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Ma ovo je predivno....
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Niti ja bubi...ali svejedno gledam monine radove i "parim oči"!!!
Sve mi je to viša matematika...
Baš bih te monna htjela upoznati da se uvjerim da si tako smirena osoba, kada ovakve radove imaš strpljenja raditi!!!
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
jaoooooooooo!!!!!!!!! ja više jednostavno ne znam što bih rekla...
|
|
![]() |
|
Još jedna vila, ali tek u nastajanju...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Prozirnim lakom za nokte. Mala su, oko 1,5 cm pa je bilo malo teže ih namjestiti u košaricu!
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
monna čime se premazala ova jaja da se tako sjaje??
stvarno su prekrasna!! |
|
![]() |
|
fantastično!
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
uf, kako su tvoji radovi slatki.Prekrasno.
|
|
![]() |
|
Malo gnijezdo s maaalim jajima u decoupageu:
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
mislim da je taj tvoj "dar" ipak dobitak na lotu (nije klasičan) a može biti i koristi od toga doduše ne velike ali ...............
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |