SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 61> |
Korisnik | ||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
draga vjeruj da je i nama krivo sta nemas vise vremena za mackanje,pa da cesce mozemo uzivat u tvojim radovima,uvijek prekrasnim
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
čuj koliko eurića da ti pošaljem nakon ove izjave.... ![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
nemoraju bit eurici,priman i kune
![]() ![]() |
||
![]() |
||
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
|
Baš je lijepa kutija, a i posuda...
![]() |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
thanx curke..samo da se pohvalim, kavica sa Fiumankama i Franjicom je evo sad završila...nakon 3 i pol sata...sad sam ušla u kuću...
|
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
predivni radovi...a kutijica je cista asocijacija na kraljevski dvor........prekrasno
|
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
prekrasno
![]() |
||
![]() |
||
|
Grazie Leo, grazie Rose...
|
||
![]() |
||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
|
Sunce, pa što da kažem za tvoje radove, nemam jednostavno riječi jer su uvijek neopisivo lijepi. .uvijek provirim k tebi da vidim jesi li što lijepoga napravila. .
![]() |
||
![]() |
||
|
ma hvala ti puno Cleopatrice draga...manje je radova, što mogu...ali se trdukm biti uvijek tu! |
||
![]() |
||
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
|
Radovi su ti prekrasni i čudom se ne mogu načudit da ti to još nisam napisala do sad
![]() |
||
![]() |
||
|
ma hvala ti saara, nije uvijek potrebno nešto komentirati kad ti se sviđa...ovo što si mi sad dala klompliment je iskreno i nitko te nije tjerao...to mi puno više znači nego da nakon svakog uradka čekam komentare i ljutim se ako to svi nisu napravi i hranim ego! ![]() |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
sunčeko, ovi zadnji radovi su ti super...ko i obično
![]() ova lavandica je prekrasna..to je ona papirnata maramica, kaj ne?
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Sunce Ri - samo te pozdravlja i čuvaj mi bočice i ne preši, tr znaš da san ja va penzije.
Ona zlatna škatulica je bila mrak.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
|
je miškice...baš sam se pitala što je s tobom, hvala na pohvalama...je, istina je, to je ona mala salvetica, krasna je... |
||
![]() |
||
|
Ti va penzije ha ha ha, pa ti si u totalnom speedu, kakva penzija, u tebi ima više života nego u cijeloj mojoj fameji... ka škatulica ti se pjaža...ona ča san ju dopejala va vrtni, ako je ta, zajno ću ti je staviti sastrane, tebe san i tako ostala dužna neš... |
||
![]() |
||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
|
Sunašce, prekrasna teglica sa lavandom, i ja baš volim tu maramicu, super si je uklopila.
|
||
![]() |
||
|
hvala ti dori, da ju samo vidiš u živo, bijela kao snijeg a ovo ljubičasto-zeleno, predivan kontrasr boja a jednostavno da ne može jednostavnije |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
tu sam draga...nekako mi je gužva pa virnem tu i tamo
![]() ![]() ![]() jesi ti dobro?
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |