Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Monnina radionica: sve i svašta!
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Monnina radionica: sve i svašta!

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 52>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 900
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2009 u 21:43
Ali ja stvarno želim bit tvoja mala sestra. Saaaaaaaaaaaaaaaaaaavršeno!!!! Mrak! Moji su doma oduševljeni
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2009 u 21:20
Monna pa kad već..... ostadoh bez teksta
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2009 u 21:18
O, ja sam (nažalost) tek sad skužila vile! Obožavam ih, pravi sam fairy-fan, a tvoje su preeeeedivneeee i kad/ako ih budeš prodavala ili radila po narudžbi - odmah stajem u red (za nekoliko komada naravno)! smile91
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2009 u 21:10
...na pola gotovo
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2009 u 14:58
Prekrasno ime... polaskana sam !!!smile79
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2009 u 14:57
ova će biti još ljepša jer već sada ima ime
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2009 u 14:44
Hvala Esmeralda!
Evo sad sam doma, imam malo vremena, pa sam napravila glavu za slijedeću vilu, suši se..Wink

Malu proljetnu vilu odlučila sam nazvati: Spring!Tako da jadno biće nije bezimeno Approve
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 873
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2009 u 09:35
smile227Pa ti si stvarno prava umjetnica, svaka častsmile211
meni je super u životu
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2009 u 09:30
Hvala vam cure!
Miškopiško, kosa je od stare "rashodovane" lutke s tavana, a krila sam napravila od srebrne žice, oblikovala i presvukla najlonkom bijele boje, dodala malo šljokica i eto...
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2009 u 08:58
Mona ah Mona , šta je rekla Miškopiško nema riječi za reči na sva ova tvoja umjetnička djela nego samo  smile227smile227smile227smile120smile120smile120smile120
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2009 u 08:39
smile120
Monna, prekrasno
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2009 u 08:33

gledam ju opet...od čega su  ti kosa i krila?

Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2009 u 08:33
Originalno poslano od člana monna-1 monna-1 napisao:

ma nee... uzmeš malo glinamola ili fima i mijesiš, pa kud te povuče prvo, ja obožavam vile i anđele...ako negdje zapne, ostavim dok mi ne padne neka ideja na pamet...

draga monna....mogu ja uzeti i kilu glinamola i malo glinamola...svejedno nema šanse da napravim vilu bez obzira što ih volimSmile za to treba poseban talent i smisaoWink

ne komentiram svaki tvoj rad jer naprosto nekad ne znam šta bih napisala...i za ovu vilu mi je premalo reći super, prekrasno....fali mi neka "jača" riječ Smile u svakom slučaju, svaka ti čast, ovo se stvarno zove umjetnost.smile141

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2009 u 23:36
Hvala cure! Sreća pa nisam blizu Franjice, već bi ona mene preko veze strpala u Remetinec LOL
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Sandra.L View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 76
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sandra.L Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2009 u 23:10

Obožavam vile... baš ti je krasna, prava šumska. Moje dijete je preraslo vile i ostala bića, ali ja srećom imam nećakinju koja ide sa mnom u kino kada su neki dječji filmovi... Uživala sam gledajući Arthura, a ova me vilica baš na njih podsjeća. Bravo Clap, šumska čarobnice!

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2009 u 23:08
bez riječi                  itd. itd
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2009 u 22:47
savršenstvo - to je prava riječ!!! a anđele obožavam i ja pa bih rado jednog i kupila kad ga napraviš....
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2009 u 22:45
Monna... predivno!!
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2009 u 22:41
Tebe treba tužiti i osudit jer ne koristiš dovoljno ono u čemu si savršena!Wink
Znam, znam fiškalice od nečega treba i živjeti jer ti proljetna vila neće platiti račune. Ako ikad dobijem jack pot, zamoilt ću te da mi kuću nakrcaš vilama ... pa nećeš trebati prelistavati po paragrafima!
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2009 u 21:16
joj Iris, znam da je fulana,  (hihihi tko kaže da pravnici nisu maštoviti i veseli smile83) ali zato je to moj hobi, barem u ovim zimskim danima, dok ne dođe cvijeće na red! 
Hvala svima na lijepim pohvalama!
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 52>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.