Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 52> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tek sad vidim u cjelosti ovu vilu,i ja bi takvu!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
ja jednostavno se ponavljam....ti si genije...umjetnik
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Mala proljetna vila je gotova...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
"Možda i ja nešto naučim!"
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Ajme, Mona ovo je preprepresavršeno..............
Nije mi jasno kako to uspjevaš, je li radiš po nekoj sliki, skici......??.
Imaš spretne ruke, uvijek ostanem bez teksta, a sigurna sam i svi ostali.
![]() |
|
![]() |
|
ma nee... uzmeš malo glinamola ili fima i mijesiš, pa kud te povuče prvo, ja obožavam vile i anđele...ako negdje zapne, ostavim dok mi ne padne neka ideja na pamet...
|
|
![]() |
|
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
ovo me dirnulo u žicu. Volim sva lijepa krilata stvorenja
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
draga monna ne znam šta ti je profesija ali ako nije u vezi umjetnosti onda je fulana
prekrasne su ti vile
![]() |
|
![]() |
|
joj Iris, znam da je fulana, (hihihi tko kaže da pravnici nisu maštoviti i veseli
![]() Hvala svima na lijepim pohvalama!
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Tebe treba tužiti i osudit jer ne koristiš dovoljno ono u čemu si savršena!
![]() Znam, znam fiškalice od nečega treba i živjeti jer ti proljetna vila neće platiti račune. Ako ikad dobijem jack pot, zamoilt ću te da mi kuću nakrcaš vilama ... pa nećeš trebati prelistavati po paragrafima!
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Monna... predivno!!
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
savršenstvo - to je prava riječ!!! a anđele obožavam i ja pa bih rado jednog i kupila kad ga napraviš....
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
bez riječi
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sandra.L ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Obožavam vile... baš ti je krasna, prava šumska. Moje dijete je preraslo vile i ostala bića, ali ja srećom imam nećakinju koja ide sa mnom u kino kada su neki dječji filmovi... Uživala sam gledajući Arthura, a ova me vilica baš na njih podsjeća. Bravo |
|
![]() |
|
Hvala cure! Sreća pa nisam blizu Franjice, već bi ona mene preko veze strpala u Remetinec
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
draga monna....mogu ja uzeti i kilu glinamola i malo glinamola...svejedno nema šanse da napravim vilu bez obzira što ih volim
![]() ![]() ne komentiram svaki tvoj rad jer naprosto nekad ne znam šta bih napisala...i za ovu vilu mi je premalo reći super, prekrasno....fali mi neka "jača" riječ
![]() ![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
gledam ju opet...od čega su ti kosa i krila? |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Mona ah Mona , šta je rekla Miškopiško nema riječi za reči na sva ova tvoja umjetnička djela nego samo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam cure!
Miškopiško, kosa je od stare "rashodovane" lutke s tavana, a krila sam napravila od srebrne žice, oblikovala i presvukla najlonkom bijele boje, dodala malo šljokica i eto...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |