SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 61> |
Korisnik | |||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Joj sunčeko ak ti nije dosta jedna memorijska kartica za fotič ja ti šaljem i svoju..... pa to bude predivno!! |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
||
Da, miškec, znam da su bile cure i iz okolice, ali nama s juga je to stvarno daleko za jedan dan šmrc................ Kamo sreće da sam baš tada imala obavze u Zg pa da spojim ugodno s korisnim........
|
|||
![]() |
|||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
||
A kad je taj sajam u Vicenci? Ja sam sredinom travnja tamo pa da nije slučajno baš tad? l
|
|||
![]() |
|||
handmade ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 32 |
||
Da,da sunce mislim na Vicenzu.Ma ja idem sa dečkom.Idemo mali izletić napravit.. pa se vidimo u Vicenzi..Daj mi na PM broj mobitela pa da popijemo kavicu na sajmu.. |
|||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||
dori, draga...bilo je tamo i cura koje nisu iz zg
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
a springice draga to ti je hobby art sajam...tri paviljona uživancije...milina za dušu
|
|||
![]() |
|||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
||
Sunce a kakav je to sajam ?
|
|||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
Di, nadam se da misliš na Vicenzu, mi idemo organizirano ...već smo odavno platile...eh da sam znala da te zanima ...
Sad te imam u vidu za božićni, i nije tako daleko, on je u 10 Mj.
|
|||
![]() |
|||
||
Sajam je bio u subotu, ako na njega misliš, bile su cure iz Zg, i bilo im je jako lijepo......A ja sam ljubomorna jer je uvijek sve u Zg.
|
|||
![]() |
|||
handmade ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 32 |
||
pozdrav..šta ste dogovorile u vezi sajma?Idete? Di je taj sajam(Adresa)?Možda bi i ja išla.. |
|||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||
to nam je u opisu radnog mjesta mame, supruge, zaposlenice...
![]() |
|||
![]() |
|||
||
ma jesam, ja sam uvijek dobro...jedino što sam u frci i abnormalnoj gužvi pa niš ne stignem...
![]() |
|||
![]() |
|||
||
tu sam draga...nekako mi je gužva pa virnem tu i tamo
![]() ![]() ![]() jesi ti dobro?
|
|||
![]() |
|||
||
hvala ti dori, da ju samo vidiš u živo, bijela kao snijeg a ovo ljubičasto-zeleno, predivan kontrasr boja a jednostavno da ne može jednostavnije |
|||
![]() |
|||
||
Sunašce, prekrasna teglica sa lavandom, i ja baš volim tu maramicu, super si je uklopila.
|
|||
![]() |
|||
||
Ti va penzije ha ha ha, pa ti si u totalnom speedu, kakva penzija, u tebi ima više života nego u cijeloj mojoj fameji... ka škatulica ti se pjaža...ona ča san ju dopejala va vrtni, ako je ta, zajno ću ti je staviti sastrane, tebe san i tako ostala dužna neš... |
|||
![]() |
|||
||
je miškice...baš sam se pitala što je s tobom, hvala na pohvalama...je, istina je, to je ona mala salvetica, krasna je... |
|||
![]() |
|||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
||
Sunce Ri - samo te pozdravlja i čuvaj mi bočice i ne preši, tr znaš da san ja va penzije.
Ona zlatna škatulica je bila mrak.
|
|||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|||
![]() |
|||
||
sunčeko, ovi zadnji radovi su ti super...ko i obično
![]() ova lavandica je prekrasna..to je ona papirnata maramica, kaj ne?
|
|||
![]() |
|||
||
ma hvala ti saara, nije uvijek potrebno nešto komentirati kad ti se sviđa...ovo što si mi sad dala klompliment je iskreno i nitko te nije tjerao...to mi puno više znači nego da nakon svakog uradka čekam komentare i ljutim se ako to svi nisu napravi i hranim ego! ![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |