Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 52> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo i mene malo, ali nema ništa od slijedeće slike, nestalo mi je glinamola
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Radim sa fimom i glinamolom zajedno, pa tako i spajam. Neki dijelovi se i lijepe....snalazim se
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
monna-1, klanjam se!!!
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima! Još moram izlakirati "cvjetnu livadu" na kojoj je ova pospanka!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
no koment
![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
monna
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
i ja sam bez komentara........
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala cure, ali još ništa ne planiram od izložbe...možda jednom...
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Monna, priznaj da potajno planiraš izložbu ovih ljepota?!?!?
Ovo je nešto predivno i zaista plijeni pažnju...
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Ajme Mona, ovi radovi................ neopisivo lijepo , počni prodavati, ja se javljam, neodovljivo su slatke, imaš zlatne ruke..........
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
od sada više neću davati komentare jer bi to bilo samo ponavljanje, nego ću gledati i samoooo se diviti, bravo Monna 1
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mala spavalica....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
sto reci nego,GENIJALNOOOOOOO
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala! Proljeće, za radionicu nebih imala vremena s obzirom čime se sve bavim, ali uvijek mogu ostaviti slikicu na forumu. Vjerojatno ću neke ponuditi i na aukcijama
![]() Ovoj sam promijenila kosu, tamnija će čekati neku drugu kreaciju.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Monna išla sam sada malo bolje gledati krila od vile...ne mogu vjerovati da je to tako dobro napravljeno mislim nikada ne bih rekla da nisu original kupljena...
Ti bi bez ikakvog problema mogla održavati radionice jer si već postala guru što se tiče ovih radove!!!
Moramo Franjicu pitati...ona bi to organizirala dok kažeš keks...i svima nam dobro!!!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
fantastična je!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |