Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 52> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
monna
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
no koment
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala svima! Još moram izlakirati "cvjetnu livadu" na kojoj je ova pospanka!
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
monna-1, klanjam se!!!
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Radim sa fimom i glinamolom zajedno, pa tako i spajam. Neki dijelovi se i lijepe....snalazim se
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo i mene malo, ali nema ništa od slijedeće slike, nestalo mi je glinamola
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
ha čijim radovima mojima za sigurno nečeš
![]() ![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Moj naklon!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Evo 2 slikice male vile od jagoda, rad je tek napola gotov....ostalo kad završim, zadnjih tjedan dana sam u gužvi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Mona pa ti radiš sve ljepše i ljepše male vilice, super izgledaju kao da su žive
pa kako i nebi kad im udahneš svoju dušu i dio života ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivna je!
|
|
![]() |
|
Hvala rose, vanja..!
|
|
![]() |
|
flora ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 211 |
Budući da ne svraćam na ove stranice baš često u dahu pogledah sve od početka.
Sve je tako lijepo, posebno. Oduševilo me posuđe za patuljke koje se nalazi na stalažici. Šalice za čaj s prekrasnim cvjetnim uzorkom... Svaka čast umjetnice, pogotovo na strpljenju i minijaturnim ukrasima i detaljima poput nježnih ružica na jajima. A vile...one su priča za sebe :) Popravila si mi dan. Hvala ti :) |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Kako napraviš glavu i kosu?
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Uzmem otisak, poslje ga izmodeliram po želji. Kosa je od lutke ili glinamola.
|
|
![]() |
|
Moja Jagodica je gotova: (još lakiranje)
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
aaaaaaaaaaajmeeeeeeee Monna-1
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |