SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 61> |
Korisnik | |||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||
ljube ostavila si me bez teksta,bez rijeci sam,samo se klanjam
|||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||
sunce, bila bih stvarno nepoštena kad bih išta izdvojila...osim toga, to mi je mission impossible...sve mi je najljepše
![]() |
|||
![]() |
|||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
||
Jako su mi lijepi oni okvirići i balerine su se fantastično uklopile!
![]() |
|||
![]() |
|||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
||
ej sunčeko pa ti si se raspištoljila. Radovi su ti fan tas ti čni. Vidim da si se primila stakalca,okvir za slikicu 10+, jel to kristal lak. Ali od svega ovoga lijepoga moram izdvojiti (ako se išta može izdvojiti) godišnja doba, to obara s nogu. Volim te motive (ako nije tajna odakle su).
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
handmade ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 32 |
||
Već od jučer čekam tvoje radove, bila si stvarno vrijedna !!! Sve je divno ali favoriti su mi balerine u okviru, imala sam i ja fazu "okviri", moram malo pročačkat slike pa stavim nešto. Sama radiš okvire ili?
|
|||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
Drage moje, nisam bila stvarno sto godina, barem nisam stvaljala svoje radove pa me evo malo...
ovo je za jednu još uvijek nerođenu curicu, nadamo se da je curica !!! ![]() ![]() ![]() ovo je srce koje su dobile sve babuškice u mojoj familiji za dan žena, žao mi je što ih nisam slikala sve na kupu, svatko je dobio dva ![]() ovo je radilo moje dijete ![]() a ovo smo radili za naš vrtić...na Trišinim pločicama ![]() ovo je narudžba, i ovo zaista nisam ja, DEFINITIVNO, ali kad se tako traži, nek tako i bude... ![]() ![]() ![]() ![]() a ovo je više za moju dušu... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
na žalost ne, sa prošlog sam bila stavila a ovaj put je bila takva gužva da mi se aparat nije vadio van iz torbe a još pri tom se za svaku sliku boriš da ju uslikaš jer ne dozvoljavaju...
|
|||
![]() |
|||
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
||
Hoće li biti nekih fotki sa sajma? Ha? Ha?
|
|||
![]() |
|||
||
nenam rasporet ali znam da postoje sajmovi u Bologni, Milanu i u Vicenzi a za vicenzu znam da je u 10-mj... i ne daviš me, uopće nije bed, daj ti meni bubi reci što je sa platnima...ja od onda morala kupitri sto put 10x10, umrijet ću od troška...ako nemaju ta platna neka jave, dovraga, zar ne? |
|||
![]() |
|||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
||
ma imaš pravo...ajd mi molim te ako imaš već raspored za ovu godinu pošalji na pp kad sve ima sajam...pa da si razmislim jel bi išla...i oprosti kaj te toliko gnjavim i još jednom hvala...
|
|||
![]() |
|||
||
a čuj, iz rijeke se kreće u 06 i stiže se tamo oko 11, vraća se u 18 i stiže se oko 22:30, to je naš aranžman, ali ti možeš sama kad god želiš...ako ideš sa autom ideš i vratiš se kad te volja, meni je ovo jednostavnije, platim put 180 kn i kartu 7 eura i ne razmišljam o ničenu samo uživam |
|||
![]() |
|||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
||
a budete samo jedan dan ili više dana?? i molim te koliko košta put...razmišljam da bi možda išla no ne znam koliko bi mi se isplatilo ići samo na jedan dan, pa bih možda na dva...ma joj ne znam....hvala na informacijama
|
|||
![]() |
|||
||
da, da, naravno, sajam traje tri dana i ja ti već jedno mjesec dana unaprijed platim ženici koja organizira odlazak putovanje. |
|||
![]() |
|||
||
da te pitam nešto, je li taj sajam uvijek vikendom i znate li unaprijed kad će biti...datume i sl?
|
|||
![]() |
|||
||
blago vam se....
|
|||
![]() |
|||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
||
krasno!!! |
|||
![]() |
|||
||
Ajme Anči...svega i svačega..ovaj put smo moja frendica i ja bile puno organiziranije, sajam od 11 do 114 a onda u stari grad i nezaobilazni H&M, mada nam nije sve išlo glatko, kartice nam nisu prolazile pa smo plačale sa kešom ( pričam o gradu ) pa smo ostale obje vez centa za kavu...a sajam, što reći, ovaj uskršnji nije u tri paviljona ko onaj božični i svi su hobby-ji stisnuti u taj jedan pa ti je stotine i stotine ljudi natiskano unutra, zraka niodkuda a ljepota koliko želiš...što reći na Stamperiinom štandu ne bila abnormalna gužva ( tamo sam stalno viđala našu Sandru L., svaki put kad prođem evo ti nje unutra....a kad je gužva nestala police su im bile prazne...a žarko sam željela kupiti njihove šablone i spužvice...ali sam našla neki rubni dučan kojeg su svi zaobilazili jer je bio malo nezamjetniji i ubila love kao u prči..platna, kutije, salvete..ma svega |
|||
![]() |
|||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
||
izvještaj,,,,ajme što ti zavidim vicenza!!!!!!!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
ha ha ha Springice...imam ih pripremnjeno 3, ali babci tamo nedaju slikati jer žele zaštititi svoja autorska djela...ali zato je grad predivan...
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |