Senini ukrasni grmovi i stabalca |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 42> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ceanothus ti je predivan na slici u cvatu. Gledam ga godinama i nikako da se odlučim uzeti ga.
Nekidan odem u dva navrata u vrtni centar, sad ću ga kupiti i - nema ga.
Ali, dobit će ga oni ...
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasan ceanothus a ono gore mi izgleda ko bergenija
|
|
![]() |
|
DANČI ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 378 |
ovo je nešto prekrasno,nema se što izdvojiti sve je mrak..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Moj ceanotus će uskoro procvjetati.
![]() |
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Džomba, ne znam kako se zove ovaj cvijet. Zanimljiv je jer cvjeta sada, kad ima malo biljaka koje cvjetaju.
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Seni,kako se zove ovaj cvijet na zadnjoj slici...jako je lijep
![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
Seni,vrt ti je prekrasan.Neznam koji bi grm izdvojila kada su svi prelijepi.Ipak,možda bi bio jedan a to je trachelospermum jasminoides jer mi je on posebno drag.Njega takođe imam i prošlog proljeća sam ga posadila napolju jer je bio više prevelik da ga unosim preko zime u kuću.I sada željno očekujem da dođe proljeće samo da se uvjerim da mu nije ništa bilo.Ipak u Sarajevu znaju biti veoma niske temperature. Imaš prekrasan vrt
![]() |
|
![]() |
|
Hvala, nuna. Vrt sam počela uređivati prije 7-8 god. Svaku godinu nešto dodam, nešto što mi se čini da više nije baš lijepo zamijenim novim biljkama. Sad sam izvadila nekoliko starih ruža da bih posadila roza budleju koju već imam u tegli. |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Seni neznam šta da kažem na ovu ljepotu.Nemogu da izdvojim ništa pošto mi je sve predivno.Sve je tako divno i bujno.Koliko ti je trebalo vremena da to sve tako bujno izgleda?
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Hvala Seni, ovo je bilo brzo. Pitam te za ružu jer imam jednu lijepu penjačicu koja je pustila duge grane, a s obzirom da je imala pupoljke skoro do Božića nisam ju porezala, a ti si mi dala ideju. Pokušati ću svakako.
|
|
![]() |
|
Tri sam tako velike grane jednostavo posadila u tegle i stavila na zaštičeno mjesto, ispod terase. Dvije su se ukorijenile, a treća nije.
|
|
![]() |
|
Ne znam kako se zove ova biljka sa šarenim listovima. To je prava kamenjarska biljka. Zimi potpuno nestane i u proljeće ponovno nikne. Ima mala bijele cvijetiće, ali meni se više dopadaju listovi nego ti cvijetići.
Ovo roza je heliantemum. To je također kamenjarska biljka. Ima je u raznim bojama. Na jednoj mojoj slici se vidi i crvana. U knjizi piše da voli neplodno tlo i potpuno sunce.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Već sam jednom sve pregledala, ali dok dođem do kraja više neznam šta sam htjela reći, zato sam išla ponovno. Grmovi su san snova, kamenjar isto, ma sve je
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovo kao da sam ja napisala, sve potpisujem.
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
seni ponovno sam sve pregledala od početka. Jednostavno neznam što bih rekla a da ne ponovim već rečeno. Tvoj vrt mi je pravo osvježenje u ovim tmurnim zimskim danima. Sve je predivno...... ruže, lagerstoemie, lantane, kamelija, japanska dunja...... ma baš sve
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ukrasna dunja je za mene jedan od najljepših ukrasnih grmova, crveni cvjetovi na granama su fantazija. Ova tvoja je prekrasna.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Ne mogu više čekati da skroz procvjeta pa stavljam prošlogodišnju sliku.
![]() |
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
....još nisam imala čast zalutati do tvog vrta... herc će mi prepuć!!! :))))))))))))
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |