Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji stari i novi radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji stari i novi radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 10>
Korisnik
Poruka
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 320
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2009 u 07:04
Draga moja radovi su ti fenomenalni. .a kutijice prekrasne. .ne mogu se nadiviti. .i konačno da smo dočekali još tvojih radova. .već jedva čekam nove. .
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2009 u 08:45
Kutijice su tako slatke i romantične, a da ne kažem koliko pedantno napravljene, a jajca tek....mmmm! 
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 873
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2009 u 09:24
Hvala svima, drago mi je da vam se sviđajusmile79
meni je super u životu
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2009 u 09:59
Sviđa mi se kako radiš, imaš jako lijepih ideja.Tongue
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 09:55
draga tvoji radovi me uvijek oduseve,prekrasni su svi redom,a o izboru motiva da ne govorim,vrhunskiClap Clap
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 09:56
Esmeralda, srčeka i jaja su prekrasna, uostalom sve je sjajno, ali srčeka su me baš osvojila.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 10:22
Hvala vam Kaća i Triša, baš mi je drago da vam se sviđaju moja srčekasmile79, jer i ja obožavam ta srčeka, puno je posla dok se naprave izliju u kalupić, srede i nalijepe salvetice, ali vrijede trudasmile182
meni je super u životu
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 06:35
a lijepo,ljepo jaja krasna a i kutijiceClap
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 09:30
Evo još par jajčekaLOL

meni je super u životu
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 10:29
predivno! ClapClap
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 17:05
Hvala rose! i meni se sviđajuLOL
meni je super u životu
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 17:27
prekrasno, prekrasno, prekrasno!!! stvarno hvala onom ko je smislio ove salvete, idealne za jajca....
esmeralda, zaista izgledaju kao da su od porculana!!!
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 18:02
Da baš su salvete predivne, imam ih već par dana i još uvijek im se divimTongue
meni je super u životu
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 21:01
Ponosna vlasnica predivnog srčeka još uvije ga se nije nagledala dovoljno, stavljeno je na dvostruki vidik - ravno pred nosom kad tipkam a iz kreveta kad pogledam ispred sebe prema jutarnjem suncu ugledam suncokret - fala, fala, fala!
Nisam stigla do danas pogledati tvoja srčeka i onda otkrijem da sam te doslovce "pokrala" sa onim maramicama s ružom ... inače baš i nisam ljubitelj crvenih ruža na salvetama ali ta je posebna, zar ne!
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 21:02
Zaboravih napomenuti kako me ne iznenađuje izuzetna urednost i spretnost tvoje kćeri - princeza od prve bez greške zalijepila salveticu - bravo, ista mama!
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 21:27
Baš sam sretna da te uveseljava srčeko, jer je napravljeno sa ljubavju.Tongue
A što se tiče moje princeze ja sam se iznenadila, nisam bila doma i nisam joj ništa pokazivala kako se radi, kada sam se vratila doma baš me je ugodno iznenadila sve je sama odradilaTongue
meni je super u životu
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 01:04
Jaja su prekrasnasmile93
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 16:03
ni ne sumnjam da jaja nece ispasti tako dobro ....imas i prekrasne salvetice....
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 16:05
Originalno poslano od člana esmeralda esmeralda napisao:

Ja nikakio da stignem staviti slikice još od Valentinova,
ovo sam uglavnom sve radila za MPK prijateljice.

ovo je ko san,draga
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 16:19

jako zgodna jajaWink

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 10>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,207 sekundi.