Senini ukrasni grmovi i stabalca |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 42> |
Korisnik | |
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Seni,vrt ti je prekrasan.Neznam koji bi grm izdvojila kada su svi prelijepi.Ipak,možda bi bio jedan a to je trachelospermum jasminoides jer mi je on posebno drag.Njega takođe imam i prošlog proljeća sam ga posadila napolju jer je bio više prevelik da ga unosim preko zime u kuću.I sada željno očekujem da dođe proljeće samo da se uvjerim da mu nije ništa bilo.Ipak u Sarajevu znaju biti veoma niske temperature. Imaš prekrasan vrt
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Seni,kako se zove ovaj cvijet na zadnjoj slici...jako je lijep
![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Džomba, ne znam kako se zove ovaj cvijet. Zanimljiv je jer cvjeta sada, kad ima malo biljaka koje cvjetaju.
|
|
![]() |
|
Moj ceanotus će uskoro procvjetati.
![]() |
|
![]() |
|
DANČI ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 378 |
ovo je nešto prekrasno,nema se što izdvojiti sve je mrak..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasan ceanothus a ono gore mi izgleda ko bergenija
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ceanothus ti je predivan na slici u cvatu. Gledam ga godinama i nikako da se odlučim uzeti ga.
Nekidan odem u dva navrata u vrtni centar, sad ću ga kupiti i - nema ga.
Ali, dobit će ga oni ...
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Seni jedva sam čekala sa počneš stavljati ponovno slike, bravo!
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
adenium ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Seni pa ovo je pravi raj za oči !
Oduševljena sam svime što sam vidjela,ne znam koji bih grm izdvojila kad su svi prekrasni. Za svaku pohvalu! |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Koji vrt,koliko cvjeća!!! Sve je savršeno!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Koja ljepota
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
To jest Bergenija.
|
|
![]() |
|
White ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 23 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 207 |
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Sena se naspavala i probudila iz zimskog sna i već uslikala dio proljeća koji je stigao do nje. Bravo1 Baš me zanima kako tvoj keanotus već u pupovima a kod mene ništa!?
![]() |
|
![]() |
|
Bergenia, možda je kod mene toplije nego kod tebe. Iako je nedavno i ovdje pao snijeg, nije ni malo oštetio keanotus. |
|
![]() |
|
pozvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
Seni, svaka čast. Prekrasno cvijeće, dvorište...sve ti bujno, uredno, planirano... Čestitke!
![]() |
|
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno seni
![]() ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Vidim da nam seni donosiš proljeće! Nekad baš zaželim da sam južnije.
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
seni sve je predivno, nestrpjivo čekam još slika!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |