Samobor |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 11> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moramo tel. izmijeniti ako ja koji put neplanirano dođem a i to se zna dogoditi, jednom bili u Kumrovcu pa nam se jele kremšnite i došli u Samobor
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
andrea a ukojem si ti djelu samobora?
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Događaj je bio stvarno, ali i ja sam ga gledala na TV-u. Baš imali tu nedelju goste, pa rođendan... i na kraju žao mi bilo.
Pčelice, javi se kad dolaziš na Tabor, to mi je u uskom susjedstvu!!! ![]() Ili popiti kavu ili prošetati se užim dijelom grada! Tija (ubrzo bu došao svibanj) i cure da niste slučajno posjetile moj grad a da mi se niste javile! ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Ma jok Tija
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Isusek Vanja pa nisi ti tak stara! |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
ja sam gledala i uživala, lipo je bilo organizirano, a ringišpil (vrtuljak) me je dobro vratio u moje davno djetinjstvo
![]() |
|
![]() |
|
Bilo jučer na TV-u ovo vikend događanje i čist mi je žao što nismo bili, vi se i najeli i napili i zabavili sve ko u srednjem vijeku, onaj dječji ringišpil (vrtuljak) mi je baš super.
|
|
![]() |
|
Tija ugodan ti rad, jer ko radi ne boji se gladi
![]() |
|
![]() |
|
"ej došla sam u Samobor popila kavu pojela kremšnitu i sad idem još malo raditi".
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
hvala ti na ovako lipim fotkama...svake godine u 6.mj prisustvujem na seminaru u Taboru, al nisam baš šetala gradom, hvala još jednom što si mi omogućila ovu virtualnu šetnju prekrasnim Samoborom..
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Pa, nema smisla i da stavljam iste detalje!!! Nije Sanobor tak veliki... zato stavljam samo ono što sam propustila. Ovo mjesto je poznato po "Vrazovoj Ljubici" tj. večeri hrvatske ljubavne poezije koja se održava svake godine. ![]() A i sunčeko tek nam se sve više pokazuje, pa će tak biti i više slikica! |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Andrea, kratka šetnja Samoborom, znam da nemaš vremena.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Andreice baš si zlatna, hvala na fotkama Samobora, a muzejček bude valjda jednom otvoren zbilja mi je želja vidjeti njegovu kolekciju jer ono što se vidi po novinama je impresivno.
Ovaj dio oko crkve i iza gdje su branitelji je predivno sređen.
|
|
![]() |
|
Osunčan "Prolaz hrvatskih pjesnika" (bijeli spomenik je grob Ljubice od Stanka Vraza"
![]() a nalazi se pored naše župne crkve u centru! ![]() ![]() P.S. Tija tebe sam se sjetila! Muzej Marton je najbolje nazvati pa pitati kad radi! ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Andrea predivni, baš je kao iz nekih zimskih snova, sviđa mi se na slikama, ali uživo baš ne boljela prošetati ovom ulicom.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Brava ANDREA, dakle OVO je stvarno slika godine, superkrasnadivna i bajkasta
![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Andrea, ovo su prekrasne slike....bravo daj nam stavi još, sigurno si više fotkala...
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno Andrea, koliko je vama lijepo vidjeti more i sunce toliko je meni drago vidjeti ovaj pravi zimski ugođaj.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Andrea
![]() |
|
![]() |
|
Nana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
Hvala ti Andrea, što si na tako lijep način s nama podijelila čaroliju jutarnje zvonjave, koju pahuljice pronose kroz tišinu.
Alissia, još si mlada i kao što čitam, nisi zauvijek zatvorila mogućnost pronalaska svoje Narnije. Želim ti, da te životni put ipak jednom dovede do onog pravog ormara koji skriva tajni prolaz. Ali moraš ga i sama stalno tražiti! I zato obriši suze, osmjeh na lice i put pod noge
![]() |
|
(O)smijeh je najbolji facelifting
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |