Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Razmnožavanje biljaka i cvijeća
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pločice za sadnju i sijanje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pločice za sadnju i sijanje

Odgovori Odgovori Stranica  <123>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 18:10
....nešto mi nije jasno...dobro,   pločice ćemo pokišat u vodu i one će nabubrit i stavit ćemo granu ili sjemenku ......i kud onda sa pločicom dok se ožili....je li se drže u nekoj posudi ?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 17:17
Minimode, ne idem ćesto zato šta moram autobusom (nemamo auto) od kuće moram otići na kolodvor za trogirsku relaciju, onda kad me doveze tamo do stanice imam isto puno pićit a bome i nazad pod teretom. Tako sam noseći zemlju iz Brica do autobusaimala bome podosta muke.
Minimode bilo bi mi drago da mi pomogneš ostaje da se dogovorimo kada i na koji naćin. Hvala.
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 17:04
Vanja, ne ideš često tamo? ako ti je problem, mogu ja nabavit....
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 17:02
joj da sam to znala neki dan kad sam bila u Brica
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 16:18

vidila sam to u Splitu i držala u ruci al sam bila skeptična i nisam na kraju uzela....ima ih u Baumaxa i Brica (cure iz okolice će znati), a cijene između 20 - 30kn.  Izgleda da je to super "stvarčica"!

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 14:34
Grama Čakovec, navodno Baumax ali su isto tako navodno skupi, za drugo neznam.
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 14:29
Dajte molim vas ako otkrijete gdje ima tih pločica za kupiti da navedete ime trgovine ili centra da mi na ostalim područjima pokušamo u našoj regiji vidjeti za iste - baš su zgodne i bilo bi ih dobro za imati, barem za sjemenkice koje su nam važne ili ih imamo na kapaljku, pa bi bilo šteta da nam propadnu
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1612
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 14:21
..nikad čula...niti do sad vidjela..... ako riječanke gdje pronjuše da ih ima...pliz info u javnost da i ja probam...imam brdo sjemenki od slvek i drugih forumašica i već se sad tresem koliko ću ih uništiti..i koliko će ih propasti...
Na vrh
jasminaaa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jasminaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 13:04
Ja sam takođe nabavila ove tresetne pločice i mogu vam reći da su veoma zgodne.Kada se natope vodom možete odmah sjemenku ili reznicu da posadite.Kada dovoljno izraste direktno se sa ovim sadi u zemlju.Ovako izgleda jedna pločica(slika sa neta)

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 12:07
pišite ko želi a ja drugi tjedan vidim kad dobiju i točne cijene i koliko komada je unutra tako da nema problema.
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 12:04
Tija mogu li i ja 
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 11:03
Iris, nisam se uopće uvrijedila za premještanje posteva ili nešto slično, samo sam komentirala kako sam znala da smo u krivoj temi...to hoće reč da sam napredovala k'o član...osjetim kad zabrljamo....zato sam sinoć i otvorila temu za Sencio jer smo klepetale o njemu pod Hedera helix.....sve je o.k.Thumbs%20Up
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 10:26
Ma Iris super si se sjetila otvoriti novu temu, ima tih pločica i razgradivih posudica i krene razgovor..... Hvala još jednom

Manči to ima kod nas ali piše 50 kom izgleda da se trgovka na tel zeznula u broju.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 09:55
manči evo provjerila s tel. trenutno nemaju stiže drugi tjedan u Čk. 15Kn 20kom.
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 09:54
cure moje drage nemojte primati srcu kad se presele postovi....nije to ništa strašno...pa i ja se zapričam ponekad i onda moram seliti ili brisati samu sebe Tongue

a na temu....dobila sam ovo na poklon ali nisam još upotrijebila jer sam zaboravila na to....sad ste me podsjetile i baš ću probati

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 09:45
..znala sam da smo zabrljale u krivoj temi, a što ćeš .....oprostit će nam seOuch....
....ovisi koliko je pakiranje...za jednog amatera dvadesetak komada...ako je jeftino može i više....
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 09:40
Mislila ja da sam pošandrcala, tipkam Vrtni hibiskus a nema mog posta a tu sam...
manči šalji adresu i reci koliko da ti kupim.
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 09:31

Tija, javljam se na ponudu!!Smile

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 09:28
Tresetnih pločica ima u Čakovcu, primam narudžbe ako kome treba, pa da se vam pošalje.
Na vrh
magnolija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 691
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 09:06
to su vam pločice kao novčanica, u sredini imaju kao rupicu.kad se natope narastu oko 3 puta.u nju se zabodu reznice i kad puste korjen tako se ubaci sve zajedno u zemlju bez ikakvog vađenja iz pločice.inače te tresetne pločice imaju u sebi minerale i sve što biljci treba.imaju kupiti i  male saksijice za sjemenkice i postupak je isti.kad sjemenkice krenu rasti u biljčicu tako sve zajedno ide u zemlju. mnogi ih hvale.ja sam tek kupila pa čekam fino vrijeme da ih upotrijebim, mislim da to vrijeme dolazi na našu sreću. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,168 sekundi.