Moja mala radionica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 11> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
predivno!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
Hvala rose, morala sam opet malo mackati
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Povratak u punom sjaju! Bravo!
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Sve je prekrasno, ali iskreno priznajem da si umjetnica na flašama
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
Da savtko ovdje ima nešto što voli više raditi a ja definitivno ludujem za bocama
|
|
![]() |
|
Hvala izzy bilo mi je i vrijeme obzirom na sve vas koje ste se zahuktale radeci
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Baš mi je drago što si se vratila...svega i svačega u tvom dućanu, proljeće na veeeeeeeeelika vrata ušlo!!!
Šarno i slatko! |
|
![]() |
|
Ja obožavam boje a onda se to i vidi na mojim radovima, kaj ću šarena sam
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Komplet sa žutim ružicama je vauuuuuu
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
vraćamo se u formu, sve pohvale ali ja bi izdvojila bocu sa maćuhicama i tanjur sa žutim ružama. Gdje si kupila tanjur i da li si sama radila rub
![]() |
|
![]() |
|
Tanjur sam našla u pevcu, to je više kao plitka zdjela. Da rub sam sama radila |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Kako radiš rub, kao Leonarda sa starim poklopcem ili... otkri nam tajnu molim te!
|
|
![]() |
|
Imam samoljepljive trake u više širina (Pevec odjel farbi i lakova) Onda oblijepim dijelove širine koje želim rub i kistom u istom smjeru od trake prema rubu predmeta farbam željenom bojom ruba. Kad se dobro osuši polako skinem trake...i eto ruba
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Sve super, žute ruže - mrak!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ajmeeee što su ti radovi lijepiiiiiiiii.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam drage moje umjetnice
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
žuti serijal,posebaan
|
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Sve je prekrasno, prekrasno, prekrasno
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Hvala drage moje baš sam sretna što vam se sviđa
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |