Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji stari i novi radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji stari i novi radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 10>
Korisnik
Poruka
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 873
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 07:26
Moram se naj prije pohvaliti sa cvijetekom kojeg sam dobila od MPK za dan ženaTongue

meni je super u životu
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 07:36
Sada još malo hvaljenja, jučer sam bila kod Franjice radi predaje paketa za Ladimirevce, i bilo je to prekrasno druženje uz kavicu.

Dobila sam dva prekrasna tanjurića, za koje mi je rekla da ih operm i da si nešto napravim, jer kao njoj nisu uspjeli.
I onda sam došla doma, stavila ih na stol i zaključila baš su prekrasni ništa ih ne budem prala ostaju takvi, baš su slatkiTongue

meni je super u životu
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 07:40
A sada nemojte biti ljubomorne na ovu gomilu salveta koju sam dobila, moja kolekcija salveta se povećala za veeeeeeeeeeeeeliku brojku.

Hvala Franjica na svemu smile77

meni je super u životu
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 07:47
I sda moja kutijica za pribor za salvetnuLOL

meni je super u životu
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 08:13
Prava vintage kutijica, jako je lijepa! I od izuzetne važnosti.... Wink
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 09:31
Esmeralda ti si imala ispunjen vikend.
Super za salvetice i tanjure, kutija je prekrasna...ali ......molim te pokušaj stavljati veće slike jer ja ovo jako loše vidim, a vjerojatno i mnogi drugi...imaj obzira prema mojim okicama....
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 23:17
Izzy kutijice je stvarno od izuzuzetne važnostismile71
Proljeće sory, ubuduće stavljam veće slike smile157
Hvala curkesmile79
meni je super u životu
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 08:25
Tanjuri su preslatki,stvarno bi šteta bilo da si ih oprala.A kutija....wooow,o savršenom radu ne trebam ni govoritismile71smile94
Nego gdje si tu kutiju nabavila?Naravno da bi i meni tako nešto trebalo.LOL
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 08:37
Tu kutiju sam kupila u Ofertisimi, to su ti one limene dječije perniceLOL
meni je super u životu
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 08:44
Činilo mi se da je ko pernica no nekako opet,po slici,mi izgleda veće.Sutra sam u gradu pa ću skoknuti do ofertisimeWink
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 10:20
odlično! smile141
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 20:01

Kutija je mrak!!! Super!!!smile73
ANĐELKA
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 20:59
a sto si ti svasta lijepo dobilaThumbs%20Up,a kutijica ti bas prekrasnasmile79
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2009 u 13:59
prekrasne stvari..nemogu baš nešto izdvojiti sve mi se sviđa ali si me šoknula kad sam vidla kutiju za jaja..odlično koja ideja Clap mislim bar ja nisam vidla negdije drugdje
Na vrh
tyche View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 1
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tyche Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2009 u 14:18
Pozdrav svima!! Ja vas čitam tek par dana, pa se uključih.. 
Sve je prekrasno što radite, ali one ljubičice na 4.stranici su me bacile u trans!
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2009 u 14:39
Hvala curkesmile79
tyche dobro došla i želim ti ugodno druženjesmile99
meni je super u životu
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2009 u 15:23
Kutijica je prekrasna!
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2009 u 16:33
Ovaj stakleni tanjur sam dobila od naše drage Franjice, malo sam ga pomackala i to mi je prvi rad na staklu,  sada ako joj se ne bude sviđao ide u kadusmile103
Malo je tamnija slika jer je slikano bez blica,a ako uključim blic onda mi je odbljesak od stakla.

meni je super u životu
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2009 u 17:03
Ovo je moja nova kutija za salvetice.

meni je super u životu
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2009 u 17:54
a kome se to tanjurek ne sviđa? napravljen je bez greške (barem ja ne vidim) a kutija je o-dli-čna. Ma ja tražim ovakvo zarolano pismo i ne mogu ga nigdje naći, ajde otkrij odakle ti pliiiizz
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 10>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.