Moji stari i novi radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 10> |
Korisnik | |
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Sada još malo hvaljenja, jučer sam bila kod Franjice radi predaje paketa za Ladimirevce, i bilo je to prekrasno druženje uz kavicu.
Dobila sam dva prekrasna tanjurića, za koje mi je rekla da ih operm i da si nešto napravim, jer kao njoj nisu uspjeli.
I onda sam došla doma, stavila ih na stol i zaključila baš su prekrasni ništa ih ne budem prala ostaju takvi, baš su slatki
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Prava vintage kutijica, jako je lijepa! I od izuzetne važnosti....
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Esmeralda ti si imala ispunjen vikend.
Super za salvetice i tanjure, kutija je prekrasna...ali ......molim te pokušaj stavljati veće slike jer ja ovo jako loše vidim, a vjerojatno i mnogi drugi...imaj obzira prema mojim okicama....
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Izzy kutijice je stvarno od izuzuzetne važnosti
![]() Proljeće sory, ubuduće stavljam veće slike
![]() Hvala curke
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Tanjuri su preslatki,stvarno bi šteta bilo da si ih oprala.A kutija....wooow,o savršenom radu ne trebam ni govoriti
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Tu kutiju sam kupila u Ofertisimi, to su ti one limene dječije pernice
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Činilo mi se da je ko pernica no nekako opet,po slici,mi izgleda veće.Sutra sam u gradu pa ću skoknuti do ofertisime
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Kutija je mrak!!! Super!!!
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
a sto si ti svasta lijepo dobila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
prekrasne stvari..nemogu baš nešto izdvojiti sve mi se sviđa ali si me šoknula kad sam vidla kutiju za jaja..odlično koja ideja
![]() |
|
![]() |
|
tyche ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1 |
Pozdrav svima!! Ja vas čitam tek par dana, pa se uključih..
Sve je prekrasno što radite, ali one ljubičice na 4.stranici su me bacile u trans! |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala curke
![]() tyche dobro došla i želim ti ugodno druženje
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Kutijica je prekrasna!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
a kome se to tanjurek ne sviđa? napravljen je bez greške (barem ja ne vidim) a kutija je o-dli-čna. Ma ja tražim ovakvo zarolano pismo i ne mogu ga nigdje naći, ajde otkrij odakle ti pliiiizz
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |