Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anaida  - vrt, cvijeće, kamen, dom...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 245>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 22:46
ne znam jesam li tu pročitala da ih tjeraju luk i češnjak stavljen u njihove rupe,ali definitivno ću morati probati,jer je jedna od njih krenula u vrt nakon što sam posadila lučice luka i odustala,znači ne paše im (bar se nadam) Smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 10:40
Prekrasna kolekcija!
život je more
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 13:40
Anaida ti si Iz Međimurja? Onda pozdrav iz sjedišta županije.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2009 u 09:25
Jako, jako rijetko sam tu - ali vas se sjetim redovito. Najljepšeoizdrave ostavljam...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 11:30
Krasno prekrasno i unutra i vani, samo mislim da će i ovog proljeća dvorište biti manje travnato bar za m2.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2009 u 09:42
Svima lijepe pozdrave šaljem.. Ovih sam dana napokon malo prčkala po vrtu, one neke predradnje prije proljeća obavljala.. Ali još mi je sve nekako prerano - evo jučer je bilo - 3 ujutro, mraz, a ja sam orezala neko grmlje i pampas trave pa se sad bojim da nisam uranila... Joooj, već stvarno želim par sunčanih, lijepih dana za redom... Ovako, ako i je sunčano jedan dan, odmah idući pun je oblaka (kao danas) kao da se Netko gore pribojava da nas na dobro i sunčano ne navikne Smile ...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 22:49
    sve pohvale na pedantnom i urednom vrtu ,znam koliko truda stoji iza toga.
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 10:40
Uživaj u sobnom cviječu ,stvarno ti je .
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 19:14
Anaida pozdrav, valjda će sada konačno sunce izmamiti i ostale biljke.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2009 u 14:51
Anaida,znaj da nam nedostajes..i to puno!!!

A sto se tice krtica,a da probas ovo:-na svakom krticnjaku zabodi flasu od 1l soka kojoj se odsijece dno i kad duva vjetar preko flase ona ce stvarati zvukove koji ce odzvanjati kroz flasu i kroz sve podzemne hodnike krtice! Razgrni zemlju i na svaku rupu stavi po jednu flasu..vrh flase moras direktno zabosti u rupu od krtice!!... bas mi je zao cuti da su ti napravile toliko stete!!!
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 12:52
Anaida samo mogu reći hvala ti da s nama dijeliš svoj prekrasni vrt i svoju prekrasnu kuću!!!
Sve sam pregledala u jednom dahu i jaaako mi je žao da nisam češće navraćala kod tebe ali sada vjerojatno budem ovdje "visila"!!!

Sve je tako pedantno i vidi se da je uređeno sa puuuuno ljubavi i truda.smile141
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2009 u 22:08
bome nedostaješ,dobro kaže dzomba,a ovaj savjet sa bocama moram probati Smile

Zagorski bregi
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 14:06
Anaida, vrt ti je velik, dobro osmišljen i na svakom koraku se vidi tvoj veliki angažman.
Divljenja je vrijedan veliki trud koji ulažeš u njegovo uređenje i održavanje. Jako sam znatiželjna (jer ja sam žena s asfalta) koje sve tajne krije tvoj vrt, a koje ćeš nam pokazati u proljeće.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 06:55
Tek nekoliko malih slikica... Do proljeća...

P.Bosmans
Na vrh
adenium View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 203
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje adenium Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 14:17
Evo našetala se ja i nauživala,zbilja je prekrasno sve!Pošto i ja volim kamenčiće i kamene detaljčiće samo mogu reći da je sve
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 22:31
Ja sam bez teksta nakon pregledanih svih 15 stranica. Sve je tako lijepo osmišljeno i pedantno napravljeno, zato dijelim sa tobom tugu zbog nereda koji je krtica napravila. Ja se također borim sa njima, sa više ili manje uspjeha. Rastjerivači ( zujalice) mi pomažu jedno vrijeme, a onda kao da se krtice naviknu na zvuk pa kopaju pored. Ipak nadam se da nisu sve raskopale i zato jedva čekam proljetne slike tvoga rascvjetanog dvorišta.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 08:44
Koliko svjetla, nije ni čudo da ti je cvijeće tako prekrasno.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 13:10
sunčeko je probudilo šafrane i tebe Wink 

Zagorski bregi
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 08:43
Anaida imaš prekrasan kućni vrt, orhideja je  mmmmm 
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 11:09

Najprije najljepša hvala svima koji su mojem vrtu i cvijeću uputili lijepe riječi.. kako se proljeće lagano prišuljalo i u Međimurje - evo nam prvih proljetnih sličica...

P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 245>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.