Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 245> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne znam jesam li tu pročitala da ih tjeraju luk i češnjak stavljen u njihove rupe,ali definitivno ću morati probati,jer je jedna od njih krenula u vrt nakon što sam posadila lučice luka i odustala,znači ne paše im (bar se nadam)
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasna kolekcija!
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Anaida ti si Iz Međimurja? Onda pozdrav iz sjedišta županije.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Jako, jako rijetko sam tu - ali vas se sjetim redovito. Najljepšeoizdrave ostavljam...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Krasno prekrasno i unutra i vani, samo mislim da će i ovog proljeća dvorište biti manje travnato bar za m2.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Svima lijepe pozdrave šaljem.. Ovih sam dana napokon malo prčkala po vrtu, one neke predradnje prije proljeća obavljala.. Ali još mi je sve nekako prerano - evo jučer je bilo - 3 ujutro, mraz, a ja sam orezala neko grmlje i pampas trave pa se sad bojim da nisam uranila... Joooj, već stvarno želim par sunčanih, lijepih dana za redom... Ovako, ako i je sunčano jedan dan, odmah idući pun je oblaka (kao danas) kao da se Netko gore pribojava da nas na dobro i sunčano ne navikne
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
sve pohvale na pedantnom i urednom vrtu ,znam koliko truda stoji iza toga.
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Uživaj u sobnom cviječu ,stvarno ti je
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Anaida pozdrav, valjda će sada konačno sunce izmamiti i ostale biljke.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Anaida,znaj da nam nedostajes..i to puno!!!
![]() ![]() ![]() A sto se tice krtica,a da probas ovo:-na svakom krticnjaku zabodi flasu od 1l soka kojoj se odsijece dno i kad duva vjetar preko flase ona ce stvarati zvukove koji ce odzvanjati kroz flasu i kroz sve podzemne hodnike krtice! Razgrni zemlju i na svaku rupu stavi po jednu flasu..vrh flase moras direktno zabosti u rupu od krtice!!... bas mi je zao cuti da su ti napravile toliko stete!!! ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Anaida samo mogu reći hvala ti da s nama dijeliš svoj prekrasni vrt i svoju prekrasnu kuću!!!
Sve sam pregledala u jednom dahu i jaaako mi je žao da nisam češće navraćala kod tebe ali sada vjerojatno budem ovdje "visila"!!!
Sve je tako pedantno i vidi se da je uređeno sa puuuuno ljubavi i truda.
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
bome nedostaješ,dobro kaže dzomba,a ovaj savjet sa bocama moram probati
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Anaida, vrt ti je velik, dobro osmišljen i na svakom koraku se vidi tvoj veliki angažman.
Divljenja je vrijedan veliki trud koji ulažeš u njegovo uređenje i održavanje. Jako sam znatiželjna (jer ja sam žena s asfalta) koje sve tajne krije tvoj vrt, a koje ćeš nam pokazati u proljeće. |
|
![]() |
|
Tek nekoliko malih slikica... Do proljeća...
![]() ![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
adenium ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Evo našetala se ja i nauživala,zbilja je prekrasno sve!Pošto i ja volim kamenčiće i kamene detaljčiće samo mogu reći da je sve
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ja sam bez teksta nakon pregledanih svih 15 stranica. Sve je tako lijepo osmišljeno i pedantno napravljeno, zato dijelim sa tobom tugu zbog nereda koji je krtica napravila. Ja se također borim sa njima, sa više ili manje uspjeha. Rastjerivači ( zujalice) mi pomažu jedno vrijeme, a onda kao da se krtice naviknu na zvuk pa kopaju pored. Ipak nadam se da nisu sve raskopale i zato jedva čekam proljetne slike tvoga rascvjetanog dvorišta.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Koliko svjetla, nije ni čudo da ti je cvijeće tako prekrasno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
sunčeko je probudilo šafrane i tebe
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Anaida imaš prekrasan kućni vrt, orhideja je mmmmm
|
|
![]() |
|
Najprije najljepša hvala svima koji su mojem vrtu i cvijeću uputili lijepe riječi.. kako se proljeće lagano prišuljalo i u Međimurje - evo nam prvih proljetnih sličica... ![]() ![]() ![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |