Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4950515253 61>
Korisnik
Poruka
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 13:36
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

a budete samo jedan dan ili više dana?? i molim te koliko košta put...razmišljam da bi možda išla no ne znam koliko bi mi se isplatilo ići samo na jedan dan, pa bih možda na dva...ma joj ne znam....hvala na informacijama

a čuj, iz rijeke se kreće u 06 i stiže se tamo oko 11, vraća se u 18 i stiže se oko 22:30, to je naš aranžman, ali ti možeš sama kad god želiš...ako ideš sa autom ideš i vratiš se kad te volja, meni je ovo jednostavnije, platim put 180 kn i kartu 7 eura i ne razmišljam o ničenu samo uživam
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 13:40
ma imaš pravo...ajd mi molim te ako imaš već raspored za ovu godinu pošalji na pp kad sve ima sajam...pa da si razmislim jel bi išla...i oprosti kaj te toliko gnjavim i još jednom hvala...
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 13:56
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

ma imaš pravo...ajd mi molim te ako imaš već raspored za ovu godinu pošalji na pp kad sve ima sajam...pa da si razmislim jel bi išla...i oprosti kaj te toliko gnjavim i još jednom hvala...

nenam rasporet ali znam da postoje sajmovi u Bologni, Milanu i u Vicenzi a za vicenzu znam da je u 10-mj...
i ne daviš me, uopće nije bed, daj ti meni bubi reci što je sa platnima...ja od onda morala kupitri sto put 10x10, umrijet ću od troška...ako nemaju ta platna neka jave, dovraga, zar ne?
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 09:43
Hoće li biti nekih fotki sa sajma? Ha? Ha? 
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 12:25
na žalost ne, sa prošlog sam bila stavila a ovaj put je bila takva gužva da mi se aparat nije vadio van iz torbe a još pri tom se za svaku sliku boriš da ju uslikaš jer ne dozvoljavaju...
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 19:31
Drage moje, nisam bila stvarno sto godina, barem nisam stvaljala svoje radove pa me evo malo...

ovo je za jednu još uvijek nerođenu curicu, nadamo se da je curica !!!

ovo je srce koje su dobile sve babuškice u mojoj familiji za dan žena, žao mi je što ih nisam slikala sve na kupu, svatko je dobio dva

ovo je radilo moje dijete

a ovo smo radili za naš vrtić...na Trišinim pločicama

ovo je narudžba, i ovo zaista nisam ja, DEFINITIVNO, ali kad se tako traži, nek tako i bude...

a ovo je više za moju dušu...

Na vrh
handmade View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 32
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje handmade Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 20:06
Već od jučer čekam tvoje radove, bila si stvarno vrijedna !!! Sve je divno ali favoriti su mi balerine u okviru, imala sam i ja fazu "okviri", moram malo pročačkat slike pa stavim nešto. Sama radiš okvire ili?
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 20:13
ej sunčeko pa ti si se raspištoljila. Radovi su ti fan tas ti čni. Vidim da si se primila stakalca,okvir za slikicu 10+, jel to kristal lak. Ali od svega ovoga lijepoga moram izdvojiti (ako se išta može izdvojiti) godišnja doba, to obara s nogu. Volim te motive (ako nije tajna odakle su).        i sve to na 3.
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 21:09
Jako su mi lijepi oni okvirići i balerine su se fantastično uklopile! Clap
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 21:38
sunce, bila bih stvarno nepoštena kad bih išta izdvojila...osim toga, to mi je mission impossible...sve mi je najljepše Smile
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 22:02
ljube ostavila si me bez teksta,bez rijeci sam,samo se klanjamsmile211smile211smile211smile120smile79
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 00:06
smile227 predivno....
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 06:28
ajme sunčeko pa ovo je prekokrasno,

baš sam se već pitala di si nam tako dugo, a ono nas razveseliš..krasno
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 873
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 07:43
Sve je stvarno prekrasno i ne bih ništa izdvajala, radovi su ti fantastičnismile211
meni je super u životu
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 08:08
Originalno poslano od člana handmade handmade napisao:

Već od jučer čekam tvoje radove, bila si stvarno vrijedna !!! Sve je divno ali favoriti su mi balerine u okviru, imala sam i ja fazu "okviri", moram malo pročačkat slike pa stavim nešto. Sama radiš okvire ili?

Sama, samcata ih radim i baš mi je gušt! Wink
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 08:11
Originalno poslano od člana Gogs Gogs napisao:

ej sunčeko pa ti si se raspištoljila. Radovi su ti fan tas ti čni. Vidim da si se primila stakalca,okvir za slikicu 10+, jel to kristal lak. Ali od svega ovoga lijepoga moram izdvojiti (ako se išta može izdvojiti) godišnja doba, to obara s nogu. Volim te motive (ako nije tajna odakle su).        i sve to na 3.

Hej Gogs, imala sam dobar uzor za rad na staklu Wink, nisam ti nigdje stavljala kristal lak, nego dva sloja sjajnog ljepila...i super je, da mi je barem u Rijeci nači kristal lak!!!
Motivi su uglavnom uspomene iz Vicenze!
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 08:12
Originalno poslano od člana miškopiško miškopiško napisao:

sunce, bila bih stvarno nepoštena kad bih išta izdvojila...osim toga, to mi je mission impossible...sve mi je najljepše Smile

draga moja miškice, evo upravo mi ovakvi komentari uljepšaju dan i daju motiva za dalje!
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 08:13
Originalno poslano od člana kaća43 kaća43 napisao:

ljube ostavila si me bez teksta,bez rijeci sam,samo se klanjamsmile211smile211smile211smile120smile79

Ma sunce moje vedro, baš sam happy da ti se sviđaju! smile79
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 08:14
Ma hvala vam drage moje cure...zaista ste slakte!
Na vrh
nadalivz View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 124
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nadalivz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 08:41
SunceRi nadmašila si samu sebe. Ovo je nekako drugačije posebno, baš tvojesmile227
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4950515253 61>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.