Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 52> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
šta da kažem
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
genijalko!
![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Ma monna, mene je sram kometirati takva djela jer se bojim da nećeš shvatiti koliko su posebni tvoji radovi i koliko ti želim reći da si opičena i prepuna ideja i mašte...tvoj je topic sasvim nešto drugo ( to ponavljam već stoti put ) ti si genij!
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Monna-1 stvarno ti je mašta skroz nepresušna, radovi šta da rečem
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Ahh....nisam mogla odoljeti ideji poslijepodne...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Jagodica je polakirana, suši se..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
aaaaaaaaaaajmeeeeeeee Monna-1
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Moja Jagodica je gotova: (još lakiranje)
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Uzmem otisak, poslje ga izmodeliram po želji. Kosa je od lutke ili glinamola.
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Kako napraviš glavu i kosu?
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
flora ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 211 |
Budući da ne svraćam na ove stranice baš često u dahu pogledah sve od početka.
Sve je tako lijepo, posebno. Oduševilo me posuđe za patuljke koje se nalazi na stalažici. Šalice za čaj s prekrasnim cvjetnim uzorkom... Svaka čast umjetnice, pogotovo na strpljenju i minijaturnim ukrasima i detaljima poput nježnih ružica na jajima. A vile...one su priča za sebe :) Popravila si mi dan. Hvala ti :) |
|
![]() |
|
Hvala rose, vanja..!
|
|
![]() |
|
predivna je!
|
|
![]() |
|
Mona pa ti radiš sve ljepše i ljepše male vilice, super izgledaju kao da su žive
pa kako i nebi kad im udahneš svoju dušu i dio života ![]() |
|
![]() |
|
Evo 2 slikice male vile od jagoda, rad je tek napola gotov....ostalo kad završim, zadnjih tjedan dana sam u gužvi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Moj naklon!!!!
![]() |
|
![]() |
|
ha čijim radovima mojima za sigurno nečeš
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |