Senini ukrasni grmovi i stabalca |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 42> |
Korisnik | |
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nažalost, nemam ništa novo za pokazati. Napravila sam neke promjene u vrtu. Izvadila sam nekoliko ruža, jedan veliki grm, a posadila sam deutziu, spiru japonicu, roza budleju, a čeka na sadnju i bijela i napravila više mjesta za manje cvijeće. Postojeće grmove sam malo orezala i još ništa nije prolistalo. Ima puno posla u vrtu, a vrijeme stalno zafrkala. Puno sam sjemena posijala i jedva čekam da poraste i da se vrijeme stabilizira pa da uređujem vrt. Mislila sam kad sam prijašnjih godina uredila vrt, da ću sad imati manje posla, ali ovdje vidim svašta pa ne mogu odoljeti, kao i većina vas, da ne sadim i dalje.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
I ja se poradovala da je Seni nešto slikala, ali kad sam bila kod nje tamo ispod Velabita, na onoj buri, onda mi je jasno da još treba malo pričekati.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Seni, svaki put kada vidim da je tvoja tema aktivna odmah skočim da bi vidjela novitete i sličice. Ajdeee, pliz, daj da vidimo, sada je kod tebe već sigurno sve preljepo!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Seni po neznam koji put sam gledala tvoj predivan vrt. Ovaj put sam pokazivala dvjema kolegicama u uredu...... samo su gledale i neprekidno uzdisle..... mislim da ti je to više nego dovoljno.
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Seni.....predivno...meni tvoga vrta nikada dosta.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
S veseljem uvijek šećem tvojim vrtom, koliko god puta listam ove stranice svaki put otkrijem nešto novo, predivno je....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ponovno pregledala i ponovno uživala
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Mislim da sam već komentirala vrt, a ako nisam, sad ispravljam pogrešku...vrt je krasan, a posebno su mi zapeli za oko calistemon i ceanotus...
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
seni sve je predivno, nestrpjivo čekam još slika!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Vidim da nam seni donosiš proljeće! Nekad baš zaželim da sam južnije.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno seni
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pozvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
Seni, svaka čast. Prekrasno cvijeće, dvorište...sve ti bujno, uredno, planirano... Čestitke!
![]() |
|
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Bergenia, možda je kod mene toplije nego kod tebe. Iako je nedavno i ovdje pao snijeg, nije ni malo oštetio keanotus. |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Sena se naspavala i probudila iz zimskog sna i već uslikala dio proljeća koji je stigao do nje. Bravo1 Baš me zanima kako tvoj keanotus već u pupovima a kod mene ništa!?
![]() |
|
![]() |
|
White ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 23 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 207 |
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
To jest Bergenija.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Koja ljepota
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Koji vrt,koliko cvjeća!!! Sve je savršeno!
|
|
![]() |
|
adenium ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Seni pa ovo je pravi raj za oči !
Oduševljena sam svime što sam vidjela,ne znam koji bih grm izdvojila kad su svi prekrasni. Za svaku pohvalu! |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Seni jedva sam čekala sa počneš stavljati ponovno slike, bravo!
|
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |