SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 61> |
Korisnik | |||||||||||||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||
![]() ![]() |
|||||||||||||
http://www.ljeto.info
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
Sponzorirani linkovi | |||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||||||||||||
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
||||||||||||
imala sam najbolju volju staviti nove radove ali me photobucket malo zeza...
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
||||||||||||
Tako je Gogsice moja draga...
![]() |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
||||||||||||
tako je - nema je ne forumu (ali u mislima je sigurno s nama - jel tako sunčeko)
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||||||||||||
Primjetila sam da nisi često u zadnje vrijeme, ali se svjedno veselim tvoje radove pogledati jer su zaista prelijepi... |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
||||||||||||
Hvala ti drago moje proljeće, nisi se ti ulijenila nego ja, baš mi je drago da ti se sviđa...prbolem je da sam ja sve rijeđe na netu pa kad stavim radove onda je to booom a onda opet slijedi post...
velika pusa
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||||||||||||
Sunce tebe je jaaaako teško pratiti ili sam se ja ulijenila???
U svakom slučaju meni je nevjerojatno koliko ti imaš inspiracije, a buduću da imaš malo dijete, i vremena sve ove radove napraviti...
Da li ti uopće spavaš????
Tvoji radovi su mi taaaaako lijepi....ne bih ništa izdvajala...idem se opet nanovo diviti....
![]() |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
||||||||||||
zato i jesmo sanjari, obdje!
![]() |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
||||||||||||
Može, puštam te!
Svakako mi se javi ako se odlučiš...da znamo pravovremeno skupljati novčiće!
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
Sandra.L ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
||||||||||||
U Vicenzi koštalo 30 €, sigurno niti ovdje nije manje. A oprosti, nisam te htjela prestrašit
![]() |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
||||||||||||
E lo vedo che non ce' il prezzo! Spero che sia una sorpresa PIACEVOLE, purtroppo dovremo chiamarLi per capire se ci conviene o no!
Ma nije tečaj caountry-ja nego easy paintinga, ne plaši me...srce će mi stati!
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
Sandra.L ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
||||||||||||
Ma non c´e` il prezzo...
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
||||||||||||
Vidila. Si vidila da je tečaj za country na platnu? Ćeš da ti časopis posudim? Ja sam Carlinoj prijateljici napravila jednu polu-country kutijicu ovaj vikend, možda stignem popodne slike stavit.
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
||||||||||||
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
||||||||||||
ma joooooooj country me jako zanima i već dugo ga pokušavam nači ali osim par uputa nikako nači ništa nigdje...a to mi je nedovoljno a i sva oprema mi je drugačija od kistova nadalje...
vidjela sam kako se radi sa šablonama ali, kažem ti, to mi je sve premalo
evo vidi ovo
decoupage, easy painting...
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
||||||||||||
Šablone, ali na bijelom papiru. Kaže u časopisu da se indigom precrtavaju na željenu podlogu, sve objašnjeno step by step.
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
||||||||||||
Heeeej ljube, e tebe sam čekala, nisam te htjela zvati i maltretirati te, znam da se zove ili country art a neki ga zovu i country painting ali slabo je zastupljen u Europi, amerikanci su ful jaki u njemu.
Čuj, ima u udinama interesantan tečaj, baš sam te se sjetila...mogle bi napraviti izlet [/QUOTE]
![]() Nije me bilo nekoliko dana, imala obvezne obveze važne. Kada tečaj, čega, koliko €, zašto, kako??? A i mogle bi svašta kupit, rekla mi ona talijanka da je tamo dobro opremljen dućan... (A živit ćemo od kruha i vode, to je zdravo
![]() |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
||||||||||||
eeeeee šablone??? za country??? bilježim se!
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
||||||||||||
Heeeej ljube, e tebe sam čekala, nisam te htjela zvati i maltretirati te, znam da se zove ili country art a neki ga zovu i country painting ali slabo je zastupljen u Europi, amerikanci su ful jaki u njemu.
Čuj, ima u udinama interesantan tečaj, baš sam te se sjetila...mogle bi napraviti izlet
![]() |
|||||||||||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |