Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje male i velike mezimice-Dzomba
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje male i velike mezimice-Dzomba

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 48>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2009 u 17:06
Hoces me ubiti vdim, jedva mi se otvaraju slike (bezicni kretenski internet) ali vrijedilo je. Predivno moram to vidjeti u zivo jednog dana, a mozda i prije.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2009 u 16:24
A evo i ovdje da ubacim slike cvijetica od Echeverie Pulidonis i Crassule marnieriana Wink :

Eto...toliko od mene Tongue...
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2009 u 16:19
Ovih dana sam i previse zauzeta...jutros sam prebacivala stvari u novi stan..i evo dok se odmaram uz kaficu rekoh da prebacim slike na photobucket i da i s vama podijelim moje prinove Tongue...

Begonija:

Da budem iskrena,ovo neznam sta je Embarrassed..

Kupila sam sebi jos jednu Orchideu Ludisia EmbarrassedBig%20smile:

I u mom vrtu je pocelo da cvijeta Big%20smileBig%20smile:

Zumbul je vec procvjetao ali pada kisa i nemogu ga slikati Confused :

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2009 u 23:21
Originalno poslano od člana Lilly Lilly napisao:

Moj s tim rozim cvjetićima nikako da procvate,a ja čekam i čekam! CryCry

Sad ce on Lilly...kad se budes najmanje nadala on ce procvijetati TongueTongue !!

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2009 u 23:20
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Cvjetajući novi kaktus - me oduševio boja mrak.

Izgleda da bi se mogli otvoriti i ova 2 cvijetica blizu ovog,vec procvjetalog! Tongue..Inace danas sam vidjela da bi se i cvijetic od Echeveria Pulidonis mogao otvoriti Big%20smileBig%20smileBig%20smile..zute je boje... Tongue!!

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2009 u 22:12
Moj s tim rozim cvjetićima nikako da procvate,a ja čekam i čekam! CryCry
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2009 u 21:48
Cvjetajući novi kaktus - me oduševio boja mrak.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2009 u 20:27
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Originalno poslano od člana dzomba dzomba napisao:

Originalno poslano od člana Štefica Štefica napisao:

LJepi kaktusići,a ona aloja me podsječa na svekrvin jezik .
Bilo bi lijepo da jeste Stefica jer svekrvin jezik trazim vec dugo vremena za moju mamu,treba joj za nekog lijeka!! Smile

A DŽomba ja ga imam i šta sad kako da ti dam taj kaktus reci

Niho,vec sam ti napisala u tvojoj temi...Ja cu za Bosnu u aprilu i kao sto sam ti vec tamo napisala,javi mi cijenu i adresu a i ja cu ti javiti gdje ces mi moci poslati,u Bosni Tongue!! Hvala ti od srca!!!!! Big%20smile

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2009 u 20:25
Originalno poslano od člana inaja inaja napisao:

puno puta sam prelistala ove tvoje mezimice i nikad ništa nisam napisala je3r stvarno nemam riječi predivno je sve neznam šta bi izdvojila.lijepa kolekcija kaktusa ali kako postižeš da je sve tako veselo i zdravo i cvjeta šta treba cvjetati i zalani se šta treba biti zeleno svaka čast.

Bas lijep kompliment,Hvala ti najljepsa!!! EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed...pjevam im,tepam im...radujem se njihovom cvijetu kao malo dijete...inace u ovom periodu uzivam u lijepim danima..neke zelje su se konacno ostvarile pa mozda i oni osjete moju radost i zahvaljuju mi istom mjerom EmbarrassedTongue!!

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2009 u 16:15
Originalno poslano od člana dzomba dzomba napisao:

Originalno poslano od člana Štefica Štefica napisao:

LJepi kaktusići,a ona aloja me podsječa na svekrvin jezik .
Bilo bi lijepo da jeste Stefica jer svekrvin jezik trazim vec dugo vremena za moju mamu,treba joj za nekog lijeka!! Smile

A DŽomba ja ga imam i šta sad kako da ti dam taj kaktus reci
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2009 u 22:27
puno puta sam prelistala ove tvoje mezimice i nikad ništa nisam napisala je3r stvarno nemam riječi predivno je sve neznam šta bi izdvojila.lijepa kolekcija kaktusa ali kako postižeš da je sve tako veselo i zdravo i cvjeta šta treba cvjetati i zalani se šta treba biti zeleno svaka čast.
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2009 u 21:56
Originalno poslano od člana lika1 lika1 napisao:

Ajme što je ovaj kaktus prekrasan jedva čekam da svi cvjetići procvjetaju to će biti da ti oči ispadnu od ljepote.Koliko ti je star taj kaktus,ja sam imala sličnog 6 godina i nikad nije cvjetao?smile183 

Tek sam ga kupila i dan poslije je vec cvijetao EmbarrassedEmbarrassed...a i ja se nadam da ce se otvoriti i ostali cvijetovi Tongue!!

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2009 u 17:59
Ajme što je ovaj kaktus prekrasan jedva čekam da svi cvjetići procvjetaju to će biti da ti oči ispadnu od ljepote.Koliko ti je star taj kaktus,ja sam imala sličnog 6 godina i nikad nije cvjetao?smile183 
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2009 u 00:04
Evo i slike kaktusa s svojim prelijepim,malim cvijeticem Embarrassed...na slikama se vidi da se i drugi cvijetic sprema otvoriti TongueTongue!

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 23:33
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

ClapJa kod tebe neznam više šta bi rekla sve je suvišno za takvo nešto i kazatismile73

Hvala ti ... EmbarrassedEmbarrassed ...

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 23:29
Originalno poslano od člana Tija Tija napisao:

Kako je ovaj zadnji kaktusić slatki koliko bude tu cvjetova, slikaj ga dok procvate obavezno

Tija,jutros je procvjetao Big%20smileBig%20smileBig%20smile...koje lijepo iznenadjenje kad sam usla u kupatilo Tongue,kako sam mu samo tepala Big%20smile ..slikala sam ga ali trebam prebaciti slike..to cu odraditi sutra! Tongue.. Hvala ti!!

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 22:10
ClapJa kod tebe neznam više šta bi rekla sve je suvišno za takvo nešto i kazatismile73
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2009 u 10:49
Kako je ovaj zadnji kaktusić slatki koliko bude tu cvjetova, slikaj ga dok procvate obavezno
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2009 u 23:05
Originalno poslano od člana vera4 vera4 napisao:

Džombice hajd mi molim te, napravi uslugu. Pogledaj koja je web adresa časopisa Gardenia da se ne probijam kroz keramičke pločice i arapske hotele na tko zna koliko stranica Googlea. Nekad sam ga redovito kupovala, a sad već godinama nisam bila u Italiji, i baš bih volila malo ih isčitati.

Sve sto treba Tongue.. gardenia@cairoeditore.it !!

Jako lijepe novine...uvijek nesto naucis ovdje a toliko ideja da ti dodje volja da sve probas/uradis Big%20smile !!

A ima i ova www.cairoeditore.it Wink

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2009 u 22:54
Džombice hajd mi molim te, napravi uslugu. Pogledaj koja je web adresa časopisa Gardenia da se ne probijam kroz keramičke pločice i arapske hotele na tko zna koliko stranica Googlea. Nekad sam ga redovito kupovala, a sad već godinama nisam bila u Italiji, i baš bih volila malo ih isčitati.
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 48>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.