Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hvala na sjemenju, pelcerima, sadnicama......
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hvala na sjemenju, pelcerima, sadnicama......

Odgovori Odgovori Stranica  <1 142143144145146 151>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2009 u 21:56
Zvonkice - nemam riječi    smile93      smile71smile77smile79smile84
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
cvetlin View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 714
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvetlin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2009 u 13:00

Nek su biljke dobro stigle,a ja sad imam mjesta za nove u svom vrtu.smile160

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2009 u 12:57
Hana i Horti....stigla vaša pisma.....hvala puno....jooooj, još da mi i uspije  sijanje!!!!!!!!!!! 
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2009 u 21:32
smile79smile79smile79  Cvetlin - stigao paketić - nisam mogla odoljeti ćim sam ušla u kancelariju na stolu sam ga raspakiralaLOLLOLLOL
Baš si me razveselilaSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2009 u 20:48
Cvetlin draga, danas mi je predivan dan, najprije je došlo proljeće a onda
popodne tvoj paket. Biljke su super i neoštećene, sutra ih sadim, kako si super naciljala da mi dođu za vikend.
Hvala puno  smile79
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2009 u 19:08
Cvetlin i Lantana, hvala vam velika na biljčicama smile79

Na vrh
cvetlin View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvetlin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2009 u 19:05

ma super,i ja se veseli s tobom ..

i super sam vesela kaj sam dio ovog prekrasnog društva

poz svima
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2009 u 11:59
Joooooooooj ja se nikome ne zahvaljujemsmile42
Naravno da sam se i ja ponovila i to puno,puno.....Sa zg kavice,hvala Proljeće,Kar.rea,Cvetlin(isporučeno je Silveki-ici)Veliko hvala Lantani na ogromnom,stvarno ogrmnom paketu(dovezli mi ga doma pa ga nisam morala tegliti iz pošte)u kojem je bilo stvarno svega.Nebum nabrajala jer bi brže nabrojila da velim čega nije bilo.
Ma svima veliko hvala,sad samo ne znam kad ću to posaditi jer je užasno zima.
Posebno HVALA ,jednoj dragoj osobi na fenomanalnom paketu,punom svakojakih ljepoticasmile79
Na vrh
balalayka View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 102
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje balalayka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2009 u 10:55
cvetlinsmile78
hvala hvala na predivnom paketiću,
sve je stiglo u odličnom stanju i jakoo ću ih paziti i mazitiWink

pozdrav svima..
Na vrh
cvetlin View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvetlin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2009 u 08:58

Samo se veselite i nek vam lijepo rastu i cvatu.

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 22:37
veliko hvala cvetlin i balalaykasmile79smile78...sve je super i sve je vec posadeno!!!!  
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 22:26
cvetlin - i tvoja je kuverta stigla..hvala na sjemenju i onom mladom pakujcu..na vrijeme stigao, sutra idem na otok i sadim ga u vrt....Thumbs%20Up
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 22:22
Hoya, stigle su reznice...raspodijelila sam ih pola u vodu pola u zemlju, sa hormonom i sad dobre ~~~~~~~~~~~~~~~~ oko njih...
A kad sam otvorila kutiju - zamirisalooo...okinula sam cvjetove i stavila ih u košaricu na stolu kraj kompa da ovu vecer bar uzivam u njima...
Hvala ti na trudu, a one neka se same pohvale...
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 21:41
Nije shasha zamackano nego je zaista lijepo. Već sam vrtila po terasi i gledala gdje ću držati. Da bude blizu i na vidiku.
Sve uspomene i suvenire držim uvijek na vidljivom i rado se hvalim: ovo mi je od ..., ovo mi je...
Puno ti hvala za phloxiće. Bit će posla, ali slatkoga !
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 20:50
Drago mi je da vam je došlo ,sad se vi"mučite" dalje sa timeLOL
Da,Hoya,to preko zime"mackam" tegle i sve što nije"zamackano"Big%20smile
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 602
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 20:40
Znam i sam da ima puno ljudi koji ne vjeruju jedni drugima......zato smo mi pronašli najljepšu ljubav a smatram da ju i zaslužujemo s ovim lijepim poklonima sijemenki koje posijemo.
Hvala svima od srca.
Ako se netko zaputi u svibnju za Osijek neka slobodno navrati do mene, nadam se da ćemo razmjeniti malo iskustava......pozzzzz....Danijel
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 16:24

shashi i Fermini smile78i hvala za biljčice. Dobro su doputovale i kod mene će se osjećati kao kod svoje (vaše) kuće Wink .

shasha - je li vaza tvojih ruku djelo ? Preslatka je !
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 12:46
i MM je čudno kad nešto dobijem,teško njemu objasnit kako funkcionira naš forum i da ima dobrih ljudi.
čovjek uči dok je živ
Na vrh
sanja30 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 189
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja30 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 11:54
a ja šaljem VEEEEEELIKO smile95hvala Shashi na pre-pre-predivnom paketu seduma svih vrsta i irisa. sad sam podigla paket, muž se onesvijestio (ali koga to zanima) i happy sam kao malo dijete.

Shasha, smile120  
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 09:42
i ja se unaprijed zahvaljujem Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 142143144145146 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,766 sekundi.