Hvala na sjemenju, pelcerima, sadnicama...... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 151> |
Korisnik | |
sanja30 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2008 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 189 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a ja šaljem VEEEEEELIKO
![]() Shasha,
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
i MM je čudno kad nešto dobijem,teško njemu objasnit kako funkcionira naš forum i da ima dobrih ljudi.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
shashi i Fermini shasha - je li vaza tvojih ruku djelo ? Preslatka je !
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Znam i sam da ima puno ljudi koji ne vjeruju jedni drugima......zato smo mi pronašli najljepšu ljubav a smatram da ju i zaslužujemo s ovim lijepim poklonima sijemenki koje posijemo.
Hvala svima od srca. Ako se netko zaputi u svibnju za Osijek neka slobodno navrati do mene, nadam se da ćemo razmjeniti malo iskustava......pozzzzz....Danijel |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Drago mi je da vam je došlo ,sad se vi"mučite" dalje sa time
![]() Da,Hoya,to preko zime"mackam" tegle i sve što nije"zamackano"
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Nije shasha zamackano nego je zaista lijepo. Već sam vrtila po terasi i gledala gdje ću držati. Da bude blizu i na vidiku.
Sve uspomene i suvenire držim uvijek na vidljivom i rado se hvalim: ovo mi je od ..., ovo mi je...
Puno ti hvala za phloxiće. Bit će posla, ali slatkoga !
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Hoya, stigle su reznice...raspodijelila sam ih pola u vodu pola u zemlju, sa hormonom i sad dobre ~~~~~~~~~~~~~~~~ oko njih...
A kad sam otvorila kutiju - zamirisalooo...okinula sam cvjetove i stavila ih u košaricu na stolu kraj kompa da ovu vecer bar uzivam u njima... Hvala ti na trudu, a one neka se same pohvale... |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
cvetlin - i tvoja je kuverta stigla..hvala na sjemenju i onom mladom pakujcu..na vrijeme stigao, sutra idem na otok i sadim ga u vrt....
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
veliko hvala cvetlin i balalayka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Samo se veselite i nek vam lijepo rastu i cvatu. |
|
![]() |
|
balalayka ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 102 |
cvetlin
![]() hvala hvala na predivnom paketiću,
sve je stiglo u odličnom stanju i jakoo ću ih paziti i maziti
![]() pozdrav svima..
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Joooooooooj ja se nikome ne zahvaljujem
![]() Naravno da sam se i ja ponovila i to puno,puno.....Sa zg kavice,hvala Proljeće,Kar.rea,Cvetlin(isporučeno je Silveki-ici)Veliko hvala Lantani na ogromnom,stvarno ogrmnom paketu(dovezli mi ga doma pa ga nisam morala tegliti iz pošte)u kojem je bilo stvarno svega.Nebum nabrajala jer bi brže nabrojila da velim čega nije bilo.
Ma svima veliko hvala,sad samo ne znam kad ću to posaditi jer je užasno zima.
Posebno HVALA ,jednoj dragoj osobi na fenomanalnom paketu,punom svakojakih ljepotica
![]() |
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
ma super,i ja se veseli s tobom .. i super sam vesela kaj sam dio ovog prekrasnog društva
poz svima
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Cvetlin i Lantana, hvala vam velika na biljčicama
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Cvetlin draga, danas mi je predivan dan, najprije je došlo proljeće a onda
popodne tvoj paket. Biljke su super i neoštećene, sutra ih sadim, kako si super naciljala da mi dođu za vikend.
Hvala puno
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Baš si me razveselila
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Hana i Horti....stigla vaša pisma.....hvala puno....jooooj, još da mi i uspije sijanje!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Nek su biljke dobro stigle,a ja sad imam mjesta za nove u svom vrtu. |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Zvonkice - nemam riječi
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Bio je poštar kod mene danas!!!! Došla je hoja od Hoye!!! Hvala Hoya!!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |