Ančica- decopauge on my way |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 26> |
Korisnik | |
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jaja su mi super, ustvari sve mi je mrak..vaza? Zakon..bravo ančice
![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
ajde super anastazija da moji radovi nekome daju inspiraciju
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
djelić salvete
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno,nježno,jeli vila motiv sa salvete ili je dekopaz papir?
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ovo je odlično. imam ja jednu sličnu bocu koju sam već dva puta radila i dva puta potopila u sudoper. nisam bila zadovoljna. sad mislim da znam šta ću s njom.
![]() |
|
![]() |
|
fala curke,sutra stavljam svoje najdraže jaje kad ga uslikam
fala,fala
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Vila je prekrasna! I ja sam sucker na njih, totalno...
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Prelijepa su mi jaja!!!! Na vile sam ionako slaba! O ljepote!
![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Anči, jaja su ti prekrasna. .
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
ja dobila sam, dobila sam - ta jajčeka na dar (ma ne sva, "samo" dva, a ha ha, tra la la
![]() |
|
![]() |
|
malo jaja
![]() ![]() vila-platno
![]() vila-platno-detalj
![]() |
|
![]() |
|
da franjice to sam crtala,imam još jedan nedovršen sličan
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
prosim, prosim reci mi kako si dobila tako prekrasne veeeeeeelike pukotine, joj, jesam li blesava, pa kaj si to crtala , ma odaj mi tajnu prije nego umrem od znatiželje! ![]() |
|
![]() |
|
hvala,curke
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Jako zgodno i maštovito!
![]() |
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Jako lijepo, jaja su jako lijepa a stalci ili kako se već zovu prekrasni su
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
anci stvarno su ti posebna jajca,prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
aaaaaa, počela je s jajcima.....super su!!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
baš su posebna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |