I Iris je malo mackala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 34> |
Korisnik | |
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da te josh jednom pohvalim za radove i prelepe plochice (stici cu i ja jednom do njih heheh)!!! I mogla bi nas obradovati sa nekim svezhim uradkom:)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nadam se da za dobre želje nikad nije kasno - želim ti sretan rođendan A pošto se sličice otvaraju jako sporo, a ja sam htjela sve vidjeti, a radim tri posla odjednom - zagorio mi je ručak! Ali nema veze, bravo za radove
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
puno hvala svima
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Prava hiperproduktivka i moram priznati kako mi je ljepše razgledavati radove odjednom nego listati i čitati komentare (kakva jesam uvijek se zaklepečem).
Baš su ti prekrasni tim više što znam da imaš mašte kao u priči za zamjenu materijala... moram ja kod tebe u školicu jer sam u banani!
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
pregledala tvoje "mackanje" od A-Ž tj. od 1. do 10.str. ostala bez daha diveći se tvojem "mackanju", e da ja upola tako mackam heheheh di bi ja sve bila
![]() Rođendan sam ti čestitala pod temom "rođendani". |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Sretan rođendan ti, sretan rođendan ti...
![]() ![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Iris draga. .želim ti sretan rođendan i još puno puno prekrasnih radova. .
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
puno, puno zdravlja, sreće i svega što si sama želiš SRETAN TI ROĐENDAN
![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
vidi stvarno,nekome je rođendan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Evo mene ušla u novi dan, a nekome rođendan. Jesi vidila rime?
E pa draga, nek ti je najsritniji i najveseliji!!!!!!!!!!!!!!!!
Baš se mislim, kava skoro bila na tvoj rođendan?!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
pa pojma nisam imala Iris, rekla sam i kaći- ne mogu virovat!
sad znam o čemu ste tako duuuugo pričale....od sad eto pratim i "vašu" temu! ajde i podcrtajem ovo šta ti je rekla zadnje Kaća
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
tko prizna pola mu se doda ![]() |
|
![]() |
|
hvala
![]() ona kutija sa lavandom je drvena a sa tratinčicama je limena
a pošto je pitar veliki molim da mi se prizna taj jedan kao da sam napravila tri
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Svi radovi su ti prekrasni,Iris,pogotovo one kutije(jesu to limene? Mislim da je na jednoj slika lavande)ali ovaj pitar je mraaaak
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivna je!
![]() |
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Teglica je baš posebna, jedna ali vrijedna
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
skrušeno priznajem svoju lijenost
![]() |
|
![]() |
|
dobro da si počela jer to je najteže,poslije sve samo teče, a što se tiče tvojih radova moram reći da si lijenčina i to podvučena
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |