Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 52> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fantastično!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Monna- carica si...sve što bi rekla, suvišno bi bilo..
Savršenstvo!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Obožavam vile-što se i vidi u mom "imenu"!!!!
|
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala Shasha!
Bit će gotova dana s i jedna u zelenkasto-žutim tonovima.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Na tvojoj temi je svaki komentar suvišan.....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
Hvala griva!
Blog je otvoren, ali još nije pušten u promet :)), čekam da sakupim dosta radova i slikica!
|
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
pre-pre - pre-pre d-i-v-n-o-!!!! :))))) brzo mjenjaj nick u "vila čarobnih ruku" :)))))))))))))))))))))))))))))))))) ...... zaista nešto posebno!! :)))) a da otvoriš blog ili neku drugu stranicu gdje bi bile slike tvojih vila ( i ostalih stvari) sigurna sam da bi se jako brzo ( i skupo ) razgrabile... zaista divno :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
![]() |
|
Privjesak za moju buduću ogrlicu je gotov....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Saara!
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Ajme tako sam sretna da sam te opet pronašla. Radovi su ti preprepre. Ja ću samo gledat i pljeskat
|
|
![]() |
|
Pošto je draga Gogs radoznala, jedna druga slikica, malo frčkam nakit večeras. Od fima, žice, perlica, a unutra Klimt. Samo jedan detalj jer još nije gotovo..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
samo jedan blic haaaaaaaaaaa??
|
|
![]() |
|
Hvala, hvala!
![]() Počela sam večeras raditi jednu drugu....ali nećete ništa vidjeti dok nebude gotovo
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
savrseno!!!!!!! super,imas zlatne ruke...
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Presavršeno, preslatko, nema tu riječi za opisat tu ljepotu.
![]() |
|
![]() |
|
Jooj cure, hvala
![]() @ Otok, mislim da ću to sve stvaiti na blog, samo da skupim sve fotke na isto mjesto.
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
jagodica ti je jako zgodna
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mona, jesi li počela razmišljati o nekoj izložbi, šteta bi bilo da ovakve radove ne vidi jako puno ljudi
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Niti ja više nemam riječi kojima bih te pohvalila...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |