Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - I Iris je malo mackala
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

I Iris je malo mackala

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 34>
Korisnik
Poruka
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 320
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2009 u 09:40
Iris draga. .želim ti sretan rođendan i još puno puno prekrasnih radova. .
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Vilavita View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 537
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vilavita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2009 u 14:59
Sretan rođendan ti, sretan rođendan ti...HeartSmile
Bolje biti vjetar nego list!
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2009 u 15:37
pregledala tvoje "mackanje" od A-Ž tj. od 1. do 10.str. ostala bez daha diveći se tvojem "mackanju", e da ja upola tako mackam heheheh di bi ja sve bila LOL čekam nove radove s nestrpljenjem.
Rođendan sam ti čestitala pod temom "rođendani".
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2009 u 17:00
Prava hiperproduktivka i moram priznati kako mi je ljepše razgledavati radove odjednom nego listati i čitati komentare (kakva jesam uvijek se zaklepečem).
Baš su ti prekrasni tim više što znam da imaš mašte kao u priči za zamjenu materijala... moram ja kod tebe u školicu jer sam u banani!
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2009 u 20:03
puno hvala svima smile78
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2009 u 13:40

Nadam se da za dobre želje nikad nije kasno - želim ti sretan rođendan

A pošto se sličice otvaraju jako sporo, a ja sam htjela sve vidjeti, a radim tri posla odjednom - zagorio mi je ručak! Ali nema veze, bravo za radove  

Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 21:32
Da te josh jednom pohvalim za radove i prelepe plochice (stici cu i ja jednom do njih heheh)!!! I mogla bi nas obradovati sa nekim svezhim uradkom:)

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 12:35
ajde da vam malo zamažen oči /mislim prvenstveno na proljeće LOL/
imate tu par radova:

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 12:42
Oprosti Iris, ali - TI NISI NORMALNA! smile48Tu ima toliko krasnih radova i ti to ne bi stavila u svoju galeriju i pohvalila se kako divno radiš, a ne mi mislimo da zabušavaš i povremeno "radiš reda"! Aaaaaaaaaa! Supeeeeeeeeer! Ne znam šta bih izvojila! Moram prvo skuhati kavicu i sve polako pregledati.... smile79
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 12:43
Ovo neću ni gledati ( mislim da sam ih već vidjela)LOL
Ostajem pri svome, želim vidjeti nove radove!!!
smile79 možda te ova pusica malo raznježi, pa se primiš posla!!!

Vidiš koju psihologiju imam Wink

P.S. Jeste razmišljali da zaposlite jednu čistačicu na forumu???

Tko će sve ove postove očistiti???

Mislim da nas ova visoka temperatura sve udara u mozak, pa smo se malo opustile....LOL
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 12:46
hvala Izzy Smile

proljeće otvori pa ćeš viditi da nisi sve vidila Tongue

a čistaćica...a je...trebala bi nam...ali može li ona i meni doma doći urediti nakon što sredi sve na forumu LOL a ja ću decoupagirati Big%20smile
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 12:47
Slažem se sa izzy, STVARNO NISI NORMALNA!!!

Radovi su fantazija!!!

Oni morski su mi najviše zapeli za oko...na čemu si ih radila, je li to platno ili???

A ove afričke i ja imam isprintane i oni čekaju povoljan trenutak...

Daj se iskuliraj i počni ih stavljati na forum, zaista imaš šta pokazati!!!

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 12:47
Originalno poslano od člana iris iris napisao:

hvala Izzy Smile

proljeće otvori pa ćeš viditi da nisi sve vidila Tongue

a čistaćica...a je...trebala bi nam...ali može li ona i meni doma doći pomoći nakon što sredi sve na forumu LOL

Pa ljudi smo sve ćemo se dogovoriti...Wink Da me ne bi pogrešno shvatili, mislim da ćemo se s čistačicom sve dogovoriti gdje treba čistiti...ima i kod mene posla ne brini...LOL
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 12:49
Ja bih radije da uzmemo nekog čistača / frajera koji će i čistit i radit reda na forumu kad zatreba, a i ostale poslove po doma, naravno po potrebama.... Jel' bi se složile? smile40
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 12:50
Izzy  Big%20smile

proljeće nešto je na drvetu a nešto na malim platnima....a oni od prije su na pločicama....ne znam na koje misliš
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 12:52
Originalno poslano od člana iris iris napisao:

Big%20smile

nešto je na drvetu a nešto na malim platnima....a oni od prije su na pločicama....ne znam na koje misliš

Najlješi mi je onaj rad sa ležaljkom a more i plavetnilo okolo!!!
Je li to salveta ili??? i da li je to platno???

Taj objesi negdje na vidljivo mjesto jer je odliiiiiiiičaaaaaaaan!!!!

Ma u biti ja padam na sve morske motive...

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 12:53
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Ja bih radije da uzmemo nekog čistača / frajera koji će i čistit i radit reda na forumu kad zatreba, a i ostale poslove po doma, naravno po potrebama.... Jel' bi se složile? smile40
A kada zatreba taj bo mogao završiti u tangama i na štangi...smile96
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 12:54

to je malo platno...mislim 12*12 i salvetica

i meni se sviđa....već je na zidu Smile
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 12:55
Izgleda da imamo isti ukus....Smile
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 13:01
Stvarno zašto skrivaš te radove,odlični su...ja normalno slinim za onom plavom kutijom,presavršena je.

Kaj se tiče čistačice i ja sam za jedno muško,po mogućnosti,crna kosa,zelenkaste oči,visok...smile91
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 34>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.