I Iris je malo mackala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 34> |
Korisnik | |
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Iris draga. .želim ti sretan rođendan i još puno puno prekrasnih radova. .
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Sretan rođendan ti, sretan rođendan ti...
![]() ![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
pregledala tvoje "mackanje" od A-Ž tj. od 1. do 10.str. ostala bez daha diveći se tvojem "mackanju", e da ja upola tako mackam heheheh di bi ja sve bila
![]() Rođendan sam ti čestitala pod temom "rođendani". |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Prava hiperproduktivka i moram priznati kako mi je ljepše razgledavati radove odjednom nego listati i čitati komentare (kakva jesam uvijek se zaklepečem).
Baš su ti prekrasni tim više što znam da imaš mašte kao u priči za zamjenu materijala... moram ja kod tebe u školicu jer sam u banani!
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
puno hvala svima
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nadam se da za dobre želje nikad nije kasno - želim ti sretan rođendan A pošto se sličice otvaraju jako sporo, a ja sam htjela sve vidjeti, a radim tri posla odjednom - zagorio mi je ručak! Ali nema veze, bravo za radove
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Da te josh jednom pohvalim za radove i prelepe plochice (stici cu i ja jednom do njih heheh)!!! I mogla bi nas obradovati sa nekim svezhim uradkom:)
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ajde da vam malo zamažen oči /mislim prvenstveno na proljeće
![]() imate tu par radova:
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Oprosti Iris, ali - TI NISI NORMALNA!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ovo neću ni gledati ( mislim da sam ih već vidjela)
![]() ![]() Vidiš koju psihologiju imam
![]() P.S. Jeste razmišljali da zaposlite jednu čistačicu na forumu???
Tko će sve ove postove očistiti???
Mislim da nas ova visoka temperatura sve udara u mozak, pa smo se malo opustile....
![]() |
|
![]() |
|
hvala Izzy
![]() proljeće otvori pa ćeš viditi da nisi sve vidila
![]() a čistaćica...a je...trebala bi nam...ali može li ona i meni doma doći urediti nakon što sredi sve na forumu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Slažem se sa izzy, STVARNO NISI NORMALNA!!!
Radovi su fantazija!!!
Oni morski su mi najviše zapeli za oko...na čemu si ih radila, je li to platno ili???
A ove afričke i ja imam isprintane i oni čekaju povoljan trenutak...
Daj se iskuliraj i počni ih stavljati na forum, zaista imaš šta pokazati!!!
|
|
![]() |
|
Pa ljudi smo sve ćemo se dogovoriti...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ja bih radije da uzmemo nekog čistača / frajera koji će i čistit i radit reda na forumu kad zatreba, a i ostale poslove po doma, naravno po potrebama.... Jel' bi se složile?
![]() |
|
![]() |
|
Izzy
![]() proljeće nešto je na drvetu a nešto na malim platnima....a oni od prije su na pločicama....ne znam na koje misliš
|
|
![]() |
|
Najlješi mi je onaj rad sa ležaljkom a more i plavetnilo okolo!!!
Je li to salveta ili??? i da li je to platno???
Taj objesi negdje na vidljivo mjesto jer je odliiiiiiiičaaaaaaaan!!!!
Ma u biti ja padam na sve morske motive...
|
|
![]() |
|
A kada zatreba taj bo mogao završiti u tangama i na štangi...
![]() |
|
![]() |
|
to je malo platno...mislim 12*12 i salvetica i meni se sviđa....već je na zidu
![]() |
|
![]() |
|
Izgleda da imamo isti ukus....
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Stvarno zašto skrivaš te radove,odlični su...ja normalno slinim za onom plavom kutijom,presavršena je.
Kaj se tiče čistačice i ja sam za jedno muško,po mogućnosti,crna kosa,zelenkaste oči,visok... ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |