Ančica- decopauge on my way |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 26> |
Korisnik | |
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala,curke
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
prosim, prosim reci mi kako si dobila tako prekrasne veeeeeeelike pukotine, joj, jesam li blesava, pa kaj si to crtala , ma odaj mi tajnu prije nego umrem od znatiželje! ![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
da franjice to sam crtala,imam još jedan nedovršen sličan
|
|
![]() |
|
malo jaja
![]() ![]() vila-platno
![]() vila-platno-detalj
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
ja dobila sam, dobila sam - ta jajčeka na dar (ma ne sva, "samo" dva, a ha ha, tra la la
![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Anči, jaja su ti prekrasna. .
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Prelijepa su mi jaja!!!! Na vile sam ionako slaba! O ljepote!
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Vila je prekrasna! I ja sam sucker na njih, totalno...
![]() |
|
![]() |
|
fala curke,sutra stavljam svoje najdraže jaje kad ga uslikam
fala,fala
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ovo je odlično. imam ja jednu sličnu bocu koju sam već dva puta radila i dva puta potopila u sudoper. nisam bila zadovoljna. sad mislim da znam šta ću s njom.
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno,nježno,jeli vila motiv sa salvete ili je dekopaz papir?
|
|
![]() |
|
djelić salvete
|
|
![]() |
|
ajde super anastazija da moji radovi nekome daju inspiraciju
|
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Jaja su mi super, ustvari sve mi je mrak..vaza? Zakon..bravo ančice
![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
ancy,jaja su ti posebna.......i jako krasna
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
anci nemam rijeci za jaja,prekrsana,preljepa..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Vraćam se na crtanje raspuklina na kalama... to je onaj tanjur sa reljefnom pozadinom ili?
|
|
![]() |
|
ne ovaj ti je potpuno gladak odotraga
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Super jajca, nešto novo, i baš lipo.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |