Ančica- decopauge on my way |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 26> |
Korisnik | |
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evo sunčeko ti odgovorilo, dobro došla!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Draga Frezija dobro došla, na glatnim površinama ti je najbolje raditi tupkanjem dakle ne kistom jer ostaju crte, naravno radiš podlogu u dva sloja a ako imaš gdje kupiti primer onda nema problema ni sa guljenjem boje sa glatkih površina, nadam se da ćeš uspjeti napraviti savršenu bocu ![]() |
|
http://www.ljeto.info
|
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Dobro jutro. Ja sam ovdi nova. Gledam vase radove već duže vrime i baš vam se divim. Prekrasni su... Vec duže vrime i ja radim u decoupagu ( većinom sam radila na drvu, kutijice i slićno). Imam veliki problem i molila bi da mi pomognete... Pokušala sam radit na na staklenoj boci, ali katastrofa sve sam pobrisala. Ostajali su mi tragovi , i bez obzira kad bi ponovila sloj opet bi mi se vidili tragovi. Na nekim slikama sam vidila da nema tragova , nego lipo glatko, ja stvarno neznam kako to vama uspjeva. pa molim pomoć!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
da salveta i folija
![]() |
|
![]() |
|
hvala susjedice
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Patke su ti preslatke!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sandra.L ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Njega kada na nešto namažeš ful ti učvrsti, bilo tkaninu, papir, što god i to u kakvom obliku hoćeš. A jesu li lijepljeni na prozirnu foliju?
|
|
![]() |
|
ne nisu, neznam kaj je taj deko,
|
|
![]() |
|
kad se dogovorimo i uskladimo obveze
|
|
![]() |
|
Sandra.L ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
A jesu li leptirići sa deco festigerom napravljeni? Baš su super!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
A kada se organizira ta kavica???
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
ma igrali se bumo školice ko pačići |
|
![]() |
|
ajde bum i vama napravila kojega leptirića, a za kavicu tu me netrebate puno nagovarati ja sam uvek za |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Ova jajca su mi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
idemo kod Ančice na popodnevnu kavicu - radna žemo |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
napravila???? izgledaju tako vjerno!!! nevjerojatno, fakat imaš smisla...jel ih radiš i inače ili je to samo bilo za jajca??
|
|
![]() |
|
a velika 15,16cm nešto kao nojeva
a leptirići su hand made, ja sam ih napravila od salvete ili bolje rečeno od gogsine maramice
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |