Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Senini ukrasni grmovi i stabalca
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Senini ukrasni grmovi i stabalca

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 42>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 13:05
Nažalost, nemam ništa novo za pokazati. Napravila sam neke promjene u vrtu. Izvadila sam nekoliko ruža, jedan veliki grm, a posadila sam deutziu, spiru japonicu, roza budleju, a čeka na sadnju i bijela i napravila više mjesta za manje cvijeće. Postojeće grmove sam malo orezala i još ništa nije prolistalo. Ima puno posla u vrtu, a vrijeme stalno zafrkala. Puno sam sjemena posijala i jedva čekam da poraste i da se vrijeme stabilizira pa da uređujem vrt. Mislila sam kad sam prijašnjih godina uredila vrt, da ću sad imati manje posla, ali ovdje vidim svašta pa ne mogu odoljeti, kao i većina vas, da ne sadim i dalje.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 11:09
I ja se poradovala da je Seni nešto slikala, ali kad sam bila kod nje tamo ispod Velabita, na onoj buri, onda mi je jasno da još treba malo pričekati.
život je more
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 09:53
Seni, svaki put kada vidim da je tvoja tema aktivna odmah skočim da bi vidjela novitete i sličice. Ajdeee, pliz, daj da vidimo, sada je kod tebe već sigurno sve preljepo!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 09:48
Seni po neznam koji put sam gledala tvoj predivan vrt. Ovaj put sam pokazivala dvjema kolegicama u uredu...... samo su gledale i neprekidno uzdisle..... mislim da ti je to više nego dovoljno. smile78
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 11:04
Seni.....predivno...meni tvoga vrta nikada dosta.
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 09:45
S veseljem uvijek šećem tvojim vrtom, koliko god puta listam ove stranice svaki put otkrijem nešto novo, predivno je....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2009 u 11:04
ponovno pregledala i ponovno uživala Smile
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2009 u 10:43
Mislim da sam već komentirala vrt, a ako nisam, sad ispravljam pogrešku...vrt je krasan, a posebno su mi zapeli za oko calistemon i ceanotus...
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2009 u 08:58
seni sve je predivno, nestrpjivo čekam još slika!
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 21:53
Vidim da nam seni donosiš proljeće! Nekad baš zaželim da sam južnije.
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 18:50
predivno seni smile120al ruze...smile93
Na vrh
pozvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 221
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pozvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 17:34
Seni, svaka čast. Prekrasno cvijeće, dvorište...sve ti bujno, uredno, planirano... Čestitke! smile57
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 21:25

Bergenia, možda je kod mene toplije nego kod tebe. Iako je nedavno i ovdje pao snijeg, nije ni malo oštetio keanotus.

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 20:51
Sena se naspavala i probudila iz zimskog sna i već uslikala dio proljeća koji je stigao do nje. Bravo1 Baš me zanima kako tvoj keanotus već u pupovima a kod mene ništa!?smile48 protekcija!
Na vrh
White View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje White Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 18:48
   ja nikada neću imati nešto tako predivno..sve je stvarno prekrasno
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 13:18
Originalno poslano od člana seni seni napisao:

To jest Bergenija.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 11:51
Koja ljepotaClap, ali kod mene zovu tu biljku divljim kupusom, Ali ako i ja griješim oprostite mismile43
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 10:38
Koji vrt,koliko cvjeća!!! Sve je savršeno!
Na vrh
adenium View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 203
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje adenium Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 08:52
Seni pa ovo je pravi raj za oči !
Oduševljena sam svime što sam vidjela,ne znam koji bih grm izdvojila kad su svi prekrasni.
   Za svaku pohvalu!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 21:17
Seni jedva sam čekala sa počneš stavljati ponovno slike, bravo!
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 42>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.