Ančica- decopauge on my way |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 26> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A kada se organizira ta kavica???
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Sandra.L ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
A jesu li leptirići sa deco festigerom napravljeni? Baš su super!
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
kad se dogovorimo i uskladimo obveze
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
ne nisu, neznam kaj je taj deko,
|
|
![]() |
|
Sandra.L ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Njega kada na nešto namažeš ful ti učvrsti, bilo tkaninu, papir, što god i to u kakvom obliku hoćeš. A jesu li lijepljeni na prozirnu foliju?
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Patke su ti preslatke!!!
![]() |
|
![]() |
|
hvala susjedice
|
|
![]() |
|
da salveta i folija
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Dobro jutro. Ja sam ovdi nova. Gledam vase radove već duže vrime i baš vam se divim. Prekrasni su... Vec duže vrime i ja radim u decoupagu ( većinom sam radila na drvu, kutijice i slićno). Imam veliki problem i molila bi da mi pomognete... Pokušala sam radit na na staklenoj boci, ali katastrofa sve sam pobrisala. Ostajali su mi tragovi , i bez obzira kad bi ponovila sloj opet bi mi se vidili tragovi. Na nekim slikama sam vidila da nema tragova , nego lipo glatko, ja stvarno neznam kako to vama uspjeva. pa molim pomoć!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Draga Frezija dobro došla, na glatnim površinama ti je najbolje raditi tupkanjem dakle ne kistom jer ostaju crte, naravno radiš podlogu u dva sloja a ako imaš gdje kupiti primer onda nema problema ni sa guljenjem boje sa glatkih površina, nadam se da ćeš uspjeti napraviti savršenu bocu ![]() |
|
http://www.ljeto.info
|
|
![]() |
|
evo sunčeko ti odgovorilo, dobro došla!
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Ančica sa čim si radila okvir na slici?
Frezija dobro došla! |
|
![]() |
|
sa struktur pastom
|
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Hvala vam na dobrodošlici i savjetu. Popodne cu pokusat pa cemo vidit ocu li imati vise sriće. Inace kad skužim kako poslati slike onda ću vam poslati koji moj uradak, a dotle ću se divit vašim radovima koje mi daju poticaja da i ja nesto uradim. Pozdrav s Brača........... |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Ove visibabe ti izgledaju baš kao da su izašle iz snijega, super, i leptirići su lijepi!
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Visibabe su prekrasne!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |