Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 52> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vila, kupim blok fima i kontam, dok se dovezem do kuće, uvijek mi padne neka ideja na pamet
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Carice
![]() Možda te je netko i pitao, ali nemoj zamjeriti..da li to radiš sve samo svojim zlatnim rukama ili imaš kalupiće ili..
|
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala vam!
![]() Vila je "pečena", sutra stavljam kosu
![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Prekrasni radovi, svaka čast!!!
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
šta bi ti sve napravila da se s tim isključivo baviš, ma ne bi mi ni stigli pregledati sve tvoje fantastične radove.
|
|
![]() |
|
Malo kemijanja od večeras...
sve je malo, malo..
gljivice
![]() mala knjiga
![]() ![]() krilca za vilu
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
monna odakle ti toliko ideja,pa kad ti sve stignes?
|
|
![]() |
|
Ja čekam i čekam da se zmaj osuši (bojan je uljanim bojama), onda me u međuvremenu lupila nova ideja
![]() |
|
![]() |
|
Hvala rose! Drago mi je da tise sviđa!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
vise neznam sta da napisem, jer odlično,super,fantastično nije dovoljno napisati pored ovakvih divota!
|
|
![]() |
|
Hvala Otok!
moraš staviti sliku njegovih umjetnina!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Monna, da mene oduševljavaju tvoji radovi, to valjda ne trebam ponavljati.
Ali pokazala sam ih svom sinu (on se ponekad zabavlja sa fimo masom i radi nekakve face, životinje i sl. i dosta mu dobro ide) i on se oduševio zmajem
|
|
![]() |
|
Hoćeš jabuku?
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sinoć sam završila malog zmaja, ostalo još nije gotovo...
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Počela sam raditi nešto novo...još malo pa gotovo!
![]() (Vila i mali zmaj )
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |