Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 131> |
Korisnik | |
Cvita ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nina, je li normalno da stabalce hibiskusa sad još nema ni pupić? Svo ostalo cviće mi je krenilo, samo on još ne trza, a cvita je super cilo prošlo lito i jesen.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Ja imam jedan crveni jednostruki (čini mi se kao shashin) već je bacio jedan pupoljak. Budući je tek 2 zimu prezimio uspješno kod mene, baš me ugodno iznenadio sa pupoljkom. Jesenas sam ga prikratila, baš iz razloga da probam ga razgranati.
Jesam li u čemu pogriješila? Ili sam dobro postupila! |
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Cvita normalno je, ni kod mene nemaju pupove oni koji su vani, hladno je, ali uskoro ce oni.
Andrea, mislim da si dobro napravila. Kad je hibi u kuci, najbolje ga je orezati rano, vec u 11-12 mjesecu, onda rano propupa.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Cvita ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
Hvala Nina!
![]() |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() ![]() Evo da vam pokazem moj hibi, kojeg sam nedavno kupila. Upozadini se vidi, koliko snijega ima u mom vrtu. |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() ![]() Vidim da sam nesto pogrijesila, pa evo slikica. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Prekrasan je!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Fuksija prekrasan je vidim da je još u kući, pa gdje si to ti nama da još ima snijega.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
molim vas imam dvije grančice ovog cvjeta nisam shvatial iz ovog što sam čitala vaše komentare kako da se ukorijeni ova biljka ,može li mi neko ako vam nije mrsko konačno dati savjet šta da uradim .
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Fuksija ,predivna boja cvijeta hibija
![]() |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Inaja, ja sam svoj hibiskus zakorjenila tako da sam grančicu jednostavno zapiknula u malu teglicu sa zemljom i nakon otprilike mjesec dana je potjerala nove listiće.
Možeš probati i s hormonom za zakorjenjivanje.
|
|
![]() |
|
Hvala vam na lijepim komentarima;Primorka, Alisa i Trisa.
Trisa, pa ja sam u Norveskoj, ovdje je jos prava zima i ima jos puno snijega, kao sto se vidi kroz prozor. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Oh fuksija tako si nam daleko, ali nadam se da će i kod vas brzo doći proljeće.
Vidim da se na nekoliko mjesta spominje sobni hibiskus, valjda je to ovaj tropsi, ali je u drugoj temi.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Da Trisa, ovo sto ja imam su tropski hibiscusi, a imam i vrtne.
![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
![]() Ovo je moj bijeli dupli hibiscus. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Fuksija, slike su ti prekrasne, a i hibiji! Dakle upoznala sam na desetine ljudi koji uzgajaju hibije u sjevernim krajevima, ali s tobom se zaista nitko od njh ne moze mjeriti.
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
![]() ![]() Hvala,Nina! Oprosti, ja sad tek vidjela da si me pitala kuda cu sa plumerijama. Nije to problem, imam podrum ispod cijele kuce. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
zahvaljujem se primorki na odgovoru srce si
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
He, he, super! Tako velik podrum treba popuniti!
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
fuksija hibiscusi ti prelijepo izgledaju
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 131> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |