Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hvala na sjemenju, pelcerima, sadnicama......
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hvala na sjemenju, pelcerima, sadnicama......

Odgovori Odgovori Stranica  <1 139140141142143 151>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2009 u 09:05

I meni je stigla, hvala Monna

smile78
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1612
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 23:52
monna 1 smile79stigla mi toja preljepa razglednica za Uskrs i sjeme ukrasnih tikvica!! :)) puno ti hvala!!!! :)))))))))) i od srca tebi i tvojoj obitelji uzvraćem želje  i pozdrave!!
ti i čudo od žene!!!smile78
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 11:06

Pišem ovu poruku u ime MASLAČAK7-(trenutno nema pristup compu)

Magistar Vitae i Shasha- veliko hvala na primljenim paketićima- oduševili su me(nju)smile79

Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 22:58
SilveK- stigao mi tvoj paket -malo posahnuo (ipak je proveo blagdane u pošti) ali živClap.
Hvala ti punosmile79smile79smile79- od mene i dečkiju- oni su sadili jagodiceWink (ja sam poslije malo popravila, kad su oni ušli u kućuWink)
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 16:47
veliko hvala proljeću dobila sam tvoju pošiljku
Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 16:41
....žene, djevojke, majke, zavodnice i djevojčice  :))))))) kome sa šta obećala nek očekuje tek nakon ponedjeljka jer tek tada idem udahnuti zraka i počinjem šišanje,kopanje i pakiranje....   :)
Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2009 u 20:04
ja danas  dobila paket od sashe!!!  :))))) puno ljepih biljkica budućih penjačica nekih znanh a nekin i potpuno neznanih ;:))))))))))))))))))  baš sam sretna :))))))))  sasha smile78smile72
Na vrh
cvetlin View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 714
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvetlin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2009 u 07:45
smile106
Manči  ovak je moja kćer jučer skakutala oko biljkica. sjemenke judinog drva je odma posijala -baš smo se razvaselile jer nije comp radio pa nismo ni znale da paket stiže - puno hvala
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2009 u 20:55
Proljeće -smile79- zahvaljujem ti se na pasiflori i krizantemama koje su stigle u rekordnom vremenu- upiknula sam ih u zemlju- bu mi bog oprostil, pa nisam mogla dozvoliti da umru- a po prav ću ih posaditi slijedeći tjedanSmile
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2009 u 20:53
Katrea smile79smile79smile79(od mene i od dečkiju).
Dakle "paketić" je stigao jučer do mene. Ali da vam ispričam kak je to bilo:
- veli meni KAT poslala sam ti paketić, javi kad primiš- ja na poštu ode poštarica po "paketić" a kad ono smile39Shocked paketina časne mi pionirske.
Brzo juri kući da sve to posadim prije 18h. Dečki su mi zdušno pomagali.

Ali najjača stavka je bila Uskršnja čestitka i iznenađenje za dečkesmile76
Hvala ti puno- sve si nas razveselila.
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 21:47
Kat.rea- veliko hvala za paket, biljke su prekrasne, udobno sam ih udomila!
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
balalayka View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 102
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje balalayka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 21:53
Griva

hvala najljepša, nisam se mogla nadiviti kad sam otvorila kovertu, koliko toga ima i sve ono što sam htjelasmile93i još poneko iznenađenje:))

sutra krećem s radovima, i ujedno pakiram paketiće svima kojima obećala:
alou, lavandu, ružmarin i prkos (provirim u zabilješke da nekoga ne zaboravim) i još jednom se ispričavam što kasnim, prošli tjedan sam imala ludu kuću na poslu, radila 24 sata dnevno:(

pusa svimaaaaa...
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2009 u 21:30
SilveK smile76smile88smile67smile79kako si mi divno iznenađenje priuštila- naravno da nemrem slikati jer je već posijanoSmilesmile95
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2009 u 21:25
 Natalija smile79 za e. pelargoniju,
Zagorka smile78 za K. begoniju i krasulu,

Griva  i tebi smile78za božikovinu i sjemenke....
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2009 u 19:37
Balalayka stigla lavanda. Imala je sreće jer je poštar sfrkao kuvertu na četiri dijelaAngry, ali nekako nije zakačio biljkice. Thumbs%20Up Hvala!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2009 u 08:24
Originalno poslano od člana Mamaa Mamaa napisao:

Baka - veliko hvala na biljkicama i na pažnji smile79smile79smile79

Ja se jednostavno pogubim na ovom forumu neki put. Imam osjećaj da se puno tema preklapa... pa sam tako tek sad naišla ovdje. Jer sam tražila gdje si potvrdila da je sve o.k.
Dakle, samo moram nabaviti jednog policajca da mi pokazuje put od teme do teme!WinkLOL

Veselit će me da ti nešto od toga bude i raslo. Jer je to ipak mediteransko bilje. Makar znam da ružmarin preživi a bršljan pogotovo i na kontinentu.
palme? Nemam pojma!Ali vrijedi pokušati....
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 23:04
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Mamaa stigao paket.
Kako si osjetila da ti kružim oko kuće i sve se pitam kako da ti maznem baš to.
Toooooo mamaa i puno hvala!smile79
hehe....da vidimo šta nam donosi sutra.....LOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 18:27
Lantana,napokon je stigao paket.puno ti hvala na velikoj pošiljci različitih biljaka.smile126sad idem u cvijetnjak da ih posadim.Tongue
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 17:34
Bergenija, stigle campanule!!! smile79
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 15:58
Mamaa stigao paket.
Kako si osjetila da ti kružim oko kuće i sve se pitam kako da ti maznem baš to.
Toooooo mamaa i puno hvala!smile79
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 139140141142143 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.