Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ančica- decopauge on my way
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ančica- decopauge on my way

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 26>
Korisnik
Poruka
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 08:20
A kada se organizira ta kavica???Wink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Sandra.L View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 76
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sandra.L Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 09:30
A jesu li leptirići sa deco festigerom napravljeni? Baš su super!
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 11:44
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

A kada se organizira ta kavica???Wink

kad se dogovorimo i uskladimo obveze
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 11:45
Originalno poslano od člana Sandra.L Sandra.L napisao:

A jesu li leptirići sa deco festigerom napravljeni? Baš su super!

ne nisu, neznam kaj je taj deko,

Na vrh
Sandra.L View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 76
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sandra.L Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 11:57
Njega kada na nešto namažeš ful ti učvrsti, bilo tkaninu, papir, što god i to u kakvom obliku hoćeš. A jesu li lijepljeni na prozirnu foliju?
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 12:07
Patke su ti preslatke!!!smile79
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 17:37
hvala susjedice
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 17:38
Originalno poslano od člana Sandra.L Sandra.L napisao:

Njega kada na nešto namažeš ful ti učvrsti, bilo tkaninu, papir, što god i to u kakvom obliku hoćeš. A jesu li lijepljeni na prozirnu foliju?

da salveta i folijaWink
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 21:59
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 22:10
predivno smile71
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 07:05
Na vrh
frezija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frezija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 08:21
Dobro jutro. Ja sam ovdi nova. Gledam vase radove  već duže vrime i baš vam se divim.  Prekrasni su... Vec duže vrime i ja radim u decoupagu ( većinom sam radila na drvu, kutijice i slićno). Imam veliki problem i molila bi da mi pomognete... Pokušala sam radit na  na staklenoj boci, ali katastrofa sve sam pobrisala. Ostajali su mi tragovi , i bez obzira kad bi ponovila sloj opet bi mi se vidili tragovi. Na nekim slikama sam vidila da nema tragova , nego lipo glatko, ja stvarno neznam kako to vama uspjeva. pa molim pomoć!!!!!! 
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 08:37
Originalno poslano od člana frezija frezija napisao:

Dobro jutro. Ja sam ovdi nova. Gledam vase radove  već duže vrime i baš vam se divim.  Prekrasni su... Vec duže vrime i ja radim u decoupagu ( većinom sam radila na drvu, kutijice i slićno). Imam veliki problem i molila bi da mi pomognete... Pokušala sam radit na  na staklenoj boci, ali katastrofa sve sam pobrisala. Ostajali su mi tragovi , i bez obzira kad bi ponovila sloj opet bi mi se vidili tragovi. Na nekim slikama sam vidila da nema tragova , nego lipo glatko, ja stvarno neznam kako to vama uspjeva. pa molim pomoć!!!!!!  [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley19.gif" align="absmiddle" style="CURSOR:%20pointer" />

Draga Frezija dobro došla, na glatnim površinama ti je najbolje raditi tupkanjem dakle ne kistom jer ostaju crte, naravno radiš podlogu u dva sloja a ako imaš gdje kupiti primer onda nema problema ni sa guljenjem boje sa glatkih površina, nadam se da ćeš uspjeti napraviti savršenu bocu veliki pozdrav iz Rijeke
http://www.ljeto.info
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 08:39
evo sunčeko ti odgovorilo, dobro došla!
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 08:53
Ančica sa čim si radila okvir na slici?
Frezija dobro došla!
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 08:55
sa struktur pastom
Na vrh
frezija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frezija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 09:41

Hvala vam na dobrodošlici i savjetu. Popodne cu pokusat pa cemo vidit ocu li imati vise sriće. Inace kad skužim kako  poslati slike onda ću vam poslati koji moj uradak, a dotle ću se divit vašim radovima koje mi daju poticaja da i ja nesto uradim. Pozdrav s Brača...........

Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 10:00
Ove visibabe ti izgledaju baš kao da su izašle iz snijega, super, i leptirići su lijepi!
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 10:07
 Visibabe su prekrasne!
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 10:51
prekrasno!smile72
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 26>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.