Ančica- decopauge on my way |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 26> |
Korisnik | |
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ipak sam nešto radila, nešto u pripremi ali čekam fotić pa da to podjelim sa vama |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Krasna tu je kutija sa leptirima, samo što ne polete..
![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
hvala iris
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
dio postova je prebaćen tu: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=3100
Freziji sam otvorila njenu temu
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
hvala gogsić, a i tvoje nove radove radosno isčekujemo!!!!
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
ančice, dobar jutar, probudila si se, ma sa radovima mislim. Super babe koje vise,kao da si uzela moje iz vrta koje su već na žalost s glavama na zemlji. Ratno stanje s papirima je "gotovo" barem na neko vrijeme i sad čekamo tvoje radove, naravno uz asistenciju male brbljavice ha ha pozdrav i pusa
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
strukturna pasta
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
visibabe su super, al i kutija sa leptirićima isto
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Visibabe u snijegu, superrrr.
![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
veselih li leptirića, krasni su ti
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
anci prekrasno,i kutija i slika,preljepo sve
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
visibabe
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Visibabe su prekrasne!
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Ove visibabe ti izgledaju baš kao da su izašle iz snijega, super, i leptirići su lijepi!
|
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Hvala vam na dobrodošlici i savjetu. Popodne cu pokusat pa cemo vidit ocu li imati vise sriće. Inace kad skužim kako poslati slike onda ću vam poslati koji moj uradak, a dotle ću se divit vašim radovima koje mi daju poticaja da i ja nesto uradim. Pozdrav s Brača........... |
|
![]() |
|
sa struktur pastom
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Ančica sa čim si radila okvir na slici?
Frezija dobro došla! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |