Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 52> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Monna-1
![]() Divim se tvojoj mašti i tvome umijeću, zaista si posebna!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
kako su dobre stvari... a ja mislila da nesto znam napraviti rukama,
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Baš lijepo od vas štomislite na društvo, i ja se danas sjetila forumaša dok sam kupovala potrepštine za vrt.
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Danas sam se družila sa Vilavitom i vidjela hrpu mahovine i sjetile se tebe i tvojih vila. Predivne su!
Vidiš da i u slobodno vrijeme mislimo na naše društvo sa foruma. ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala svima!
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
ovi radovi su zaista posebni- prekrasno sve od reda--znaš li koliko vremena ostavim na tvojim stranicama???
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Monna, već dugo nisam pogledala tvoje radove, ali sad sam stvarno ostala bez riječi. .pa ovo je fantastično.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
i bas kad sam se mislila sta da ti napišem kaže ti moja mama da su znali ovi iz gospodara prstenova za tebe da bi imala posla!
|
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Carice..i dalje me obaraš svojim radovima..
![]() ![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
Mali pužozmaj Oki...
![]() |
|
![]() |
|
ovo će bit "Vila učiteljica"...još nedostaju dječica...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Pozvana i dobrodošla!
@ Vilavita, imaš pp u vezi ovog što si upitala.
![]() |
|
![]() |
|
pozvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
Monna, kraljice!!!!
![]() |
|
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Hvala na odgovoru Monna!
![]() ![]() Imam jednu knjigu "Vile i vilenjaci", prekrasna je, a vjerujem da i ti imaš neku literaturu, jer očito je da si i ti fan vila kao i ja..
![]() ..oni vilinski dnevnici..zakon su,na žalost njih još nemam!
Vidjela sam na tvom vila blogu(odlično si ga napravila
![]() ![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
Hvala cure! Baš sam happy što vam se sviđa!
A mašte mi nikad nije falilo
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
jednostavno nemam vise riječi
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
ajme koliko prekrasnih radova ovdje
![]() odakle ti samo toliko ideja? zbilja imaš maštu i spretne ruke.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
zeno ti si genije
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |