Da se i ja predstavim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 9> |
Korisnik | |
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
probala sam premazati jednu teglicu s drvofixom i mogu reći da nije loše, izgleda kao da je lak, sjaji se..tako da za nešto što nije baš tako jako važno, može poslužiti.Onaj lak za čamce na bijeloj podlozi požuti..tnx Gogs..
|
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
dok ne probaš na "vlastitoj koži" ne vjeruješ - takvi smo mi svi glavom kroz zid
|
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
|
|
![]() |
|
malo mi je previše slikica otišlo..
![]() Ova zadnja prikazuje onaj famozni krakl koji me muči. Žena u dućanu dala mi je dvokomponentni i patinu koja je smeđa, ali mi se ne sviđa kad je stavim, potamni mi sve. Onda sam to prala da mi ne bude baš tako ružno, ali bi ipak htjela da mi se to ispucano vidi. Ovo je dio koji sam prala pa se malo to vidi, ali nije kako bi ja htjela.
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Slikovila, hvala na pomoći |
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
fantastično!
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Super si sredila kutiju za kruh,a i kutija za nakit ti je odlična.a mislim da će se i susjedi sviđati poklon.
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Slova si mogla "srediti" kit-masom, za te poslove ja iskoristim muža ali kutijica je ipak lijepa, i poklon je dobar, susjedi se mora svidjeti, bravo!
|
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
kutijica mi je prekrasna,favorit mi je,ali i sve drugo plijeni paznju
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Kutija za kruh je baš dobra ideja, bravo!
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
radovi su predivni, pogotovo kutija za kruh
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Cure su ti sve rekle!!! Znaš da su predivne!
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
ovi radovi su ti stvarno lijepi
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
sve je lijepo, posebno kutija za kruh
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Hvala vam cure svima od reda
![]() Sanjam, da li je kit masa isto ili slično dlet masi
![]() Kaća43, tako mi je žena u dućanu rekla da se radi-prvo antik 1, pa se suši 24 sata, pa antik 2 pa se suši i onda patina..
Ima jedan mali dućan u Zvonimirovoj u Zgb-u "Perlica" i ta žena tamo ima čuda stvari što je radila...mrak su..ima i puno artikala koji sve nas zanimaju..
.. ja ću sad probati onako kako si mi ti rekla..
Još jednom svima hvala
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
draga bice ipak da sam ja malo corava,pa dobro ne vidim,ucinilo mi se da je obicni krakl..ako imas neko sjenilo za oci,a ne treba ti,probaj s njim umijesto patine..i ja iman tu patinu i nikako mi se ne sviđa,sve mi zacrveni ![]() |
|
![]() |
|
Kaćo43, zakon si, ma vidi ti ideje..sjenilo,
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |