Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sobne lisno dekorativne biljke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Adam - alocasia odora
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Adam - alocasia odora

Odgovori Odgovori Stranica  <1 242526
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
dina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5073
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2007 u 18:09
Voli vjeruj i daj ali pazi

koga ,kome i šta...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2007 u 18:02
možda Adami vole samo Adame uz sebesmile96
Na vrh
dina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5073
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2007 u 16:50
a zar uz Adama ne treba biti Eva
Voli vjeruj i daj ali pazi

koga ,kome i šta...
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3272
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2007 u 20:54
Ja imam jednog i to već jedno 4 godine. Preko zime ga stavim na stubište gdje nije baš pretoplo, tako oko nekih 20 stupnjeva je maksimalno, ali ima dovoljno svijetla. I tako prezimljava jer isto ne znam kud bi ga drugdje spremila.
Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4264
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2007 u 16:58
Pošto u kući više nemam mesta za biljke, adame sam odneo na posao, e tamo mogu da ih držim u kancelariji gde je zimi pretoplo, a ima još koje mesto i u hodniku gde je hladnije, ali ima dosta svetla. Inače taj deo smo pretvorili u zimovnik za cveće, svako je po nešto doneo od kuće da prezimi i sada izgleda kao botanička bašta. U proleće kada svi odnesu svoje biljke zgrada nam izgleda pusto.
život je bajka koju sami pišemo...
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2007 u 16:42
ja ti ne znam samo znam da ih je ovdje kod nas teško naći.Barem ih ja nisam našla a krasni su mi sa onak veeelikim listovima
Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2007 u 09:01
Pre dva dana sam povadio adame iz bašte. U jednu saksiju sam stavio 4 biljke da prezime, pa me zanimaju vaša iskustva na kakvom mestu ih je najbolje držati preko zime (Svetlost, temperatura, zalivanje...) Unapred hvala.
Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2007 u 17:35
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 242526
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.