Adam - alocasia odora |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 242526 |
Korisnik | |
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
možda Adami vole samo Adame uz sebe
![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
a zar uz Adama ne treba biti Eva
![]() ![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Ja imam jednog i to već jedno 4 godine. Preko zime ga stavim na stubište gdje nije baš pretoplo, tako oko nekih 20 stupnjeva je maksimalno, ali ima dovoljno svijetla. I tako prezimljava jer isto ne znam kud bi ga drugdje spremila.
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Pošto u kući više nemam mesta za biljke, adame sam odneo na posao, e tamo mogu da ih držim u kancelariji gde je zimi pretoplo, a ima još koje mesto i u hodniku gde je hladnije, ali ima dosta svetla. Inače taj deo smo pretvorili u zimovnik za cveće, svako je po nešto doneo od kuće da prezimi i sada izgleda kao botanička bašta. U proleće kada svi odnesu svoje biljke zgrada nam izgleda pusto.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ja ti ne znam samo znam da ih je ovdje kod nas teško naći.Barem ih ja nisam našla a krasni su mi sa onak veeelikim listovima
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Pre dva dana sam povadio adame iz bašte. U jednu saksiju sam stavio 4 biljke da prezime, pa me zanimaju vaša iskustva na kakvom mestu ih je najbolje držati preko zime (Svetlost, temperatura, zalivanje...) Unapred hvala.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 242526 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |