Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 220221222223224 226> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niho ti je sve to bacila - nema više !
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
triša pa šta nisi tu kutiju k meni preusmjerila? vidim unutra kameni cvijet..jel to onaj meni obećan? morat ću k niho po njega kad mi ga je otela
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
Lijep pozdrav! Ja sam ovdje nova i nisam baš neki znalac ali ovu biljku imam u vrtu i zove se mlječika (kažu da tjera krtice). Je l' bi bilo to ovo: http://www.aukcije/hr/item.php?id=485455 |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Rose reci šta želiš i tvoje je kad mogu ovoj Hoji Škrtici i Triši dati zašto nebi tebi .Samo za tebe će biti extra i uslikaću ne bili one pošizile od zavisti ,,,samo reci..........kolegice
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
joj niho,niho,svega li si ljepog nakupovala sve sta bi i mi voljeli imati u svojim vrtovima i balkonima(tu nmislim na sebe
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Imena biljki neće da stavi jer je škrtica, pa neće da i mi kupimo iste ni slučajno - neka se mučimo i nagađamo.
Hoya - ništa joj nemoj slati ona ti sve zove "picmoljak", e sada što bi ga to bilo - ja prevela kao "jadni okrajci", "smeće koje mi nećemo" "uvele biljke, koje se neće primit ni u ludilu" - to ti je to, a odsad mjenjam njen avatar u "picmoljak".
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sve" picmoljke "posadi u pjeskovitu zemlju, kao i katuse - možda kojeg spasiš.
Da je bilo sreće izgledalo bi ovako lijepo u kutiji, ali na žalost pošta neda biljke u Bih.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Može li mi iko sad reći imam neke sukulente koje sam dobila od Triše da li se to može posaditi u cvijetnjak,jer nisam nikad imala susret sa njima
|
|
![]() |
|
Ej Lika počeo se otvarati sad sam ga gledala slučajno izašla van i reko da vidim biće nešto
|
|
![]() |
|
Danas baš gledam tu svoju magnoliju pa uvijek stoje pupovi nikad da se otvori kod mene je uvijek kiša pa hladno i tako da mi cvijeće sporo ide sa rascvijetavanjem
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Niho jeli procvjetala ona magnolija,ja svaki dan gledam ali ništa od slikica!?
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga hvala ti, moraš znati da nas još uvijek ima koji ne poznajemo baš svo cvijeće... |
|
![]() |
|
Pa ja vidim da mnogi znate pa reko neću da stavljam
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Niho, moram na žalost prekinuti vaš razgovor, jer ti želim reći da imap stvarno svega u vrtu, ali....
Hajd stavljaj ispod slika i nazive....znam da ti znaš kako se zove cvijet, ali i mi bismo htjeli znati...
![]() |
|
![]() |
|
Samo ti meni reci kako se zove ova na prvoj , čini mi se da sam kod tebe vidjela na slici ili griješim dosta ih ima posaditi u cvijetnjaku
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 220221222223224 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |