Hvala na sjemenju, pelcerima, sadnicama...... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 151> |
Korisnik | |
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bergenija, stigle campanule!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
Lantana,napokon je stigao paket.puno ti hvala na velikoj pošiljci različitih biljaka.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
hehe....da vidimo šta nam donosi sutra.....
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja se jednostavno pogubim na ovom forumu neki put. Imam osjećaj da se puno tema preklapa... pa sam tako tek sad naišla ovdje. Jer sam tražila gdje si potvrdila da je sve o.k.
Dakle, samo moram nabaviti jednog policajca da mi pokazuje put od teme do teme!
![]() ![]() Veselit će me da ti nešto od toga bude i raslo. Jer je to ipak mediteransko bilje. Makar znam da ružmarin preživi a bršljan pogotovo i na kontinentu.
palme? Nemam pojma!Ali vrijedi pokušati....
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Balalayka stigla lavanda. Imala je sreće jer je poštar sfrkao kuvertu na četiri dijela
![]() ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Natalija
![]() Zagorka ![]() Griva i tebi ![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
SilveK
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
balalayka ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 102 |
Griva
hvala najljepša, nisam se mogla nadiviti kad sam otvorila kovertu, koliko toga ima i sve ono što sam htjela
![]() sutra krećem s radovima, i ujedno pakiram paketiće svima kojima obećala:
alou, lavandu, ružmarin i prkos (provirim u zabilješke da nekoga ne zaboravim) i još jednom se ispričavam što kasnim, prošli tjedan sam imala ludu kuću na poslu, radila 24 sata dnevno:(
pusa svimaaaaa...
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Kat.rea- veliko hvala za paket, biljke su prekrasne, udobno sam ih udomila!
|
|
![]() |
|
Katrea
![]() ![]() ![]() Dakle "paketić" je stigao jučer do mene. Ali da vam ispričam kak je to bilo:
- veli meni KAT poslala sam ti paketić, javi kad primiš- ja na poštu ode poštarica po "paketić" a kad ono
![]() ![]() Brzo juri kući da sve to posadim prije 18h. Dečki su mi zdušno pomagali.
Ali najjača stavka je bila Uskršnja čestitka i iznenađenje za dečke
![]() Hvala ti puno- sve si nas razveselila.
|
|
|
|
![]() |
|
Proljeće -
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
![]() |
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
ja danas dobila paket od sashe!!! :))))) puno ljepih biljkica budućih penjačica nekih znanh a nekin i potpuno neznanih ;:)))))))))))))))))) baš sam sretna :)))))))) sasha
![]() ![]() |
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
....žene, djevojke, majke, zavodnice i djevojčice :))))))) kome sa šta obećala nek očekuje tek nakon ponedjeljka jer tek tada idem udahnuti zraka i počinjem šišanje,kopanje i pakiranje.... :)
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
veliko hvala proljeću dobila sam tvoju pošiljku
|
|
![]() |
|
SilveK- stigao mi tvoj paket -malo posahnuo (ipak je proveo blagdane u pošti) ali živ
![]() Hvala ti puno
|
|
|
![]() |
|
Pišem ovu poruku u ime MASLAČAK7-(trenutno nema pristup compu) Magistar Vitae i Shasha- veliko hvala na primljenim paketićima- oduševili su me(nju) |
|
|
|
![]() |
|
monna 1
![]() ti i čudo od žene!!! ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
I meni je stigla, hvala Monna ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
sanja30 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2008 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 189 |
lili42
![]() maslačak7
![]() primila sam paketiće, veliko hvala, dva predivna iznenađenja u jednom danu.....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |