Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK - moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK - moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 23>
Korisnik
Poruka
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2009 u 11:52
Hvala vam, volim raditi s tim kamenčićima, ali za nešto veće treba ih puno i jako su skupi. Imam ideju za neke radove, ali mi trebaju kamenčići nepravilnih oblika, a takve ne mogu naći, morat će sama nešto smisliti.

Izzy, kad je pravo ljepilo za mozaik i nije ih tako teško ljepiti, malo je zeznuto na staklu i kad je podloga obla, na ravnom je puno lakše 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 900
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2009 u 12:10

Ja sam nikakva forum kolegica...priznajem. Toliko me novih stranica snađe kad otvorim forum da najčešće odustanem. Ali evo moram reći prekrasno, prekrasno. Divno radiš. Radovi su prelijepi. Svaka ti čast

Na vrh
tea... View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 40
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tea... Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2009 u 12:10
smile141Svaka čast!sve pohvale od mene!Sve su jalo lijepe,ali suncokretu su najljepši.Clap
Carpe diem

Iskoristi dan
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2009 u 13:26
Otok, ovo s ukrasnim kamenčićima je super.
život je more
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2009 u 17:34
Odlično!
Ja sam na jedan dio zida od betona u hodniku nalijepila pločica za zid,razbijene,svakakvih oblika i onda to isfugirala,ispalo je dobro.
Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 10:58
Sve pohvale!!! Prelepo je :) Ovo je neshto novo za moje oke...mozhda jednom skupim dovoljno hrabrosti...do tada, uzhivacu u tvojim radovima:)
Na vrh
ljiljanari View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 332
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljanari Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 15:35
smile227 ženo sve ti je prekrasno!
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2009 u 19:43
Mili Bože kuda zađoh
neznam puta, neznam staze.....
tako i ja zalutala u ovu temu i sad mogu samo reći smile227 ismile141, jer kao antitalenat za takve majstorije mogu samo uzdisati i diviti se.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2009 u 19:56
Kat.rea, kako si samo ovo iskopala?
Vidiš od kada nisam ništa radila? Sad me je ponovno ulovilo farbuckanje, bit će valjda nešto novo gotovo ovih dana
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2009 u 22:01

Draga moja to ti je na naslovnoj stranici foruma.... u donjem redu- lijevo - iz uredništva, sredina Forum- zadnje teme i desno- Cvijetne tajne, e ja te našla pod Forum - zadnje teme, a kako je to bilo registrirano kao zadnja tema.... nebi znala kast....

Usput, mislim da ti je to možda čak na krivom mjestu, jer eto ja sam slučajno nabasala.....
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2009 u 22:03
I ja sam još jednom sve pregledala, Otok ovo je prava umetnost, svaka čast, volim mozaik i slikanje na staklu.
Fantastično Clap
život je more
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2009 u 22:05
Aha, sad mi je jasno, tema je bila na krivom mjestu, sda je premještena, pa ispala kao najnovije na forumu.

Crtam nešto, valjda će dobro ispasti
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2009 u 08:18
Ajme,ajme,ajme... OTOK, draga, slike su prepreprekrasne... smile68
Kako ja volim netipično izvedene motive, ono "kockasto" drvo s krošnjom u tonovima me apsolutno oduševilo... smile39
Totalno te kužim da ti je u neku ruku bed poklanjati slikice jer "obvezuješ" nekoga da ih ipak izloži negdje u kući,
ali podcjenjuješ njihovu ljepotu, pa nema divnijeg poklona Embarrassed
Ali što se tiče prodaje, iako ne kupujem baš umjetničke stvari jer radije sama nešto kreativno interpretiram, meni cifra oko 100kn zvuči malo za takav trud i tako nešto što je stvarno praktički trajno i ne treba restauraciju nakon dulje vremena...

I jeeedva čekam vidjeti što se to crta, sigurno ćeš biti nezadovoljna ishodom, a mi svi oduševljeni LOL

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2009 u 09:13
smile39smile39Doslovno. Kako je tema isplivala ovih dana, to sam krenula misleć da je decoupage ili kakav ručni rad.
Kat.rea je dobro napisala: Bože mili kud zađoh...
Pa ti si umjetnica na svjetskom nivou!ClapClapClap
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2009 u 13:12
eto kad ja gledam samo prvih par galerija i propustim ovako neštosmile42naprosto predivno!sve sam pregledala nekoliko puta i smile227oduševila se!prekrasne slike,mozaici divni,svaka čast!smile141
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 10:49
Nekako sam zaboravila na Sv.Nikolu, a moj nećak donio čizmicu (zapravo čizmu, nije više tako mali)

Izvukla sam se nekako sa ovom sličicom i čokoladom

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 22:49
smile227 koji fantasticni radovi..pa ti si stvarno fantasticnasmile58...kako su dobri radovi...neznam sta bi izdvojila...mozda sve!!!!!!!!
a za one slatke boce ta punjenja to su likeri ili...Confused ja ti se ne kuzim al me zainteresiralo... vjerojatno je nesto fino a ja fino volim...pa nisam mogla odoljeti da ne pitam...Wink
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2009 u 07:01
Ma da Maslačak, napravim liker od limuna - limoncelo, pa orahovac, pa u rakiju uguram rutu ili višnje. Kao poklon uvijek pali - domaće piće u ukrašenoj boci.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2009 u 11:03
Evo je, moja dama sa frizurom, nacrtana, ispečena i uokvirena

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 20:55
odlicnosmile72
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 23>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.