OTOK - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 23> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala vam, volim raditi s tim kamenčićima, ali za nešto veće treba ih puno i jako su skupi. Imam ideju za neke radove, ali mi trebaju kamenčići nepravilnih oblika, a takve ne mogu naći, morat će sama nešto smisliti.
Izzy, kad je pravo ljepilo za mozaik i nije ih tako teško ljepiti, malo je zeznuto na staklu i kad je podloga obla, na ravnom je puno lakše
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Ja sam nikakva forum kolegica...priznajem. Toliko me novih stranica snađe kad otvorim forum da najčešće odustanem. Ali evo moram reći prekrasno, prekrasno. Divno radiš. Radovi su prelijepi. Svaka ti čast |
|
![]() |
|
tea... ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 24 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 40 |
![]() ![]() |
|
Carpe diem
Iskoristi dan |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Otok, ovo s ukrasnim kamenčićima je super.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Odlično!
Ja sam na jedan dio zida od betona u hodniku nalijepila pločica za zid,razbijene,svakakvih oblika i onda to isfugirala,ispalo je dobro. |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Sve pohvale!!! Prelepo je :) Ovo je neshto novo za moje oke...mozhda jednom skupim dovoljno hrabrosti...do tada, uzhivacu u tvojim radovima:)
|
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Mili Bože kuda zađoh
neznam puta, neznam staze.....
tako i ja zalutala u ovu temu i sad mogu samo reći
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kat.rea, kako si samo ovo iskopala?
Vidiš od kada nisam ništa radila? Sad me je ponovno ulovilo farbuckanje, bit će valjda nešto novo gotovo ovih dana |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Draga moja to ti je na naslovnoj stranici foruma.... u donjem redu- lijevo - iz uredništva, sredina Forum- zadnje teme i desno- Cvijetne tajne, e ja te našla pod Forum - zadnje teme, a kako je to bilo registrirano kao zadnja tema.... nebi znala kast.... Usput, mislim da ti je to možda čak na krivom mjestu, jer eto ja sam slučajno nabasala.....
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
I ja sam još jednom sve pregledala, Otok ovo je prava umetnost, svaka čast, volim mozaik i slikanje na staklu.
Fantastično ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Aha, sad mi je jasno, tema je bila na krivom mjestu, sda je premještena, pa ispala kao najnovije na forumu.
Crtam nešto, valjda će dobro ispasti |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Ajme,ajme,ajme... OTOK, draga, slike su prepreprekrasne...
![]() Kako ja volim netipično izvedene motive, ono "kockasto" drvo s krošnjom u tonovima me apsolutno oduševilo... ![]() Totalno te kužim da ti je u neku ruku bed poklanjati slikice jer "obvezuješ" nekoga da ih ipak izloži negdje u kući, ali podcjenjuješ njihovu ljepotu, pa nema divnijeg poklona ![]() Ali što se tiče prodaje, iako ne kupujem baš umjetničke stvari jer radije sama nešto kreativno interpretiram, meni cifra oko 100kn zvuči malo za takav trud i tako nešto što je stvarno praktički trajno i ne treba restauraciju nakon dulje vremena... I jeeedva čekam vidjeti što se to crta, sigurno ćeš biti nezadovoljna ishodom, a mi svi oduševljeni ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() Kat.rea je dobro napisala: Bože mili kud zađoh...
Pa ti si umjetnica na svjetskom nivou!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
eto kad ja gledam samo prvih par galerija i propustim ovako nešto
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nekako sam zaboravila na Sv.Nikolu, a moj nećak donio čizmicu (zapravo čizmu, nije više tako mali)
Izvukla sam se nekako sa ovom sličicom i čokoladom ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() a za one slatke boce ta punjenja to su likeri ili... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ma da Maslačak, napravim liker od limuna - limoncelo, pa orahovac, pa u rakiju uguram rutu ili višnje. Kao poklon uvijek pali - domaće piće u ukrašenoj boci.
|
|
![]() |
|
Evo je, moja dama sa frizurom, nacrtana, ispečena i uokvirena
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
odlicno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |