Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slike cvijeća iz mog vrta...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slike cvijeća iz mog vrta...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 14>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Status: Offline
Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 15:06
prekrasno smile71
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
pozvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 221
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pozvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 12:17
Radne cokule. TongueSmile 

Trenutno baš pašu uz ulazna vrata.
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
Na vrh
pozvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pozvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 12:15
A i ovdje sam malo sadržaj promijenila 
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
Na vrh
pozvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pozvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 12:14
Višnja. 

Jabuka.

Kruška.

Na vrh
pozvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pozvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 12:12
Ne znam kako se ovaj grm zove, ali je pikavo! Tongue

A i pčelice ga vole.

Na vrh
pozvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pozvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 12:11
Japanska dunja...nešto mi jučer osvjetljenje štekalo Smile

Na vrh
pozvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pozvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 12:10
Muscari ili presličica. Dobro...znam da nisam okolo drač počupala, no... Wink

Na vrh
pozvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pozvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 12:09
Hvala svima.

Svima sretan Uskrs, tko ga slavi danas!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 11:37
Prelijepo je u tvom vrtu, raznoliko, šareno
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 10:27
Pozvana cvijeće ti je stvarno lijepo, ali meni se najviše svidio tvoj "pomagač", jer i ja imam jednog takvog (nikuda ne ide bez tački, lopata, grablji...), kojem sam prenijela ljubav prema cvijeću...
Na vrh
MARKEZIT View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 301
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje MARKEZIT Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 00:08
Kala me je oduševilasmile211
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 23:46
Kod tebe kala u punom cvatu?! Jako lijepa! smile71
A tegla i cvijeće iz Peveca - 5+!
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 22:30
Tegla s malim biljčicama super izgleda! Clap
Na vrh
pozvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pozvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 09:07
Hvala curke. No, nemojte pretjerivati, bude mi se cvijeće uobrazilo.LOLLOL

@shasha, i ja počela s ficusom pomalo van na privikavanje. Isto sam mišljenja da će se vani dobro oporaviti. Još je lijep, mada mu dosta listova fali, ali ima i mladih na vrhovima. Djelomična krivnja što fale listovi je i loptanje po kući.smile218Tongue

@Triša....i meni je kalanhoa prekrasna. Smile
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 08:42
Kala, predivna, ja isto kao i baka glasam da ostane tamo gdje je na onim predivnim stepenicama. Čuvarkuće i ostalo u onoj plitkoj tegli - nem riječi - pun pogodak, a kalanhoa dupla, žuta, rascvjetanasmile227
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 08:21
Ja sam sve ovo propustila!!!!!!!smile42Eto kaj mi se desi kad sam po cijele dane vani  pa ne stignem,ono malo vremena što tu uletim,sve pregledati.
I sobno cvijeće i ono vani ti je prekrasnosmile64
Šta se onog ficusa tiče,stavi ga,sad,preko ljeta van.Moji preko zime dosta lišća izgube no u proljeće ih "izbacim"van i jako brzo se oporave.Sad su još u hladu no kad se priviknu mogu biti i na djelomično sunčanom mjestu(da im ili u jutro ili ,još bolje,poslijepodne dođe malo sunca)
Još jednom,moj dubokismile211
Na vrh
pozvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pozvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 07:53
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Ma dok ja otipkam ti si već projurila.

Ova žuta kalanhoa je Smile!

Je l' da?! I meni. Kao da je nacrtana. Baš si je dala truda. Wink
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 07:52

Ma dok ja otipkam ti si već projurila.

Ova žuta kalanhoa je Smile!

Na vrh
pozvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pozvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 07:50
Kalanhoa, koja je jaaaaaaaako napupana i meni je predivna. Uostalom, vuće na žuto. WinkTongue

...eto, za sada to od mene.

Ugodan vam nedjeljni dan.Smile

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 07:48
Kala je lijepa  jako. Možda baš da ostane tu gdje je?

A ova tegla i sve u njoj Thumbs%20Up
Mene odmah "zasvrbi". Samo što do Peveca mogu jedino sa MM a njemu "rogovi narastu" kad spomenem tegle, vaze i sl.!LOL Misli da imamo dosta i ovako. A stala bi još jedna ovakva kao tvoja super!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 14>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.