Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 226> |
Korisnik | |
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niho sve je kao i obično super ali onaj jorgovan je prekrasan,jedva čekam da procvjeta,a miris se osjeća čim ga pogledaš!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() Pa zbilja je krasan, imaš biljki kao da si negdje u toploj klimi.
Prekrasno sev i kuća i okolina.
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Danas sam prvi puta virtualno bila u tvom vrtu. Sad mi je jasnije od kuda crpiš svu tu energiju za zezancije jer nam je forum "lepršaviji" od kad si ti stigla. Nije ni čudo kad ovolike ljepote oko tebe.
I like it - ništa neću posebno izdvojiti jer je sve
![]() Da si mi bliže bilo bi nas još tko bi došao kafenisati kod tebe................
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
triša,molim te kad već ideš da mi poneseš malo one šarenolisne hoste
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Pa možda ti i nisam tako daleko samo kreći ima mijesta za sve
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ideja s posudom i čuvarkućama je za 5!!!
|
|
![]() |
|
Ma ja sam ti biser samo takav
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Može draga, dobit ćeš, dok ona u kući kuha kavu, a ja šetam dvorištem moram nešto ukrasti, evo prilika hostu za tebe.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Ja ću sve to praviti Triša u duetu sa tobom nećeš se odvojiti od mene nikako, --jer sam sam ti takva negdje hahahahahah
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
ma vidi ti nje sad bu sve triši dala
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
počeli ste ponovo chatati tj.skretati sa teme
![]() |
|
![]() |
|
Ovaj tvoj Njemački opet ne razumijem ---molim te prevedi mi- šta ćeš raditi
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Vidi ženo što ti rose kaže. Otvori temu u brbljaonici da tamo ne skrećemo nego vrludamo do mile volje.
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Ponizne isprike
![]() I da ostanemo u okviru teme- Ideja s čuvarkućom je zakon- ima li još nešto od cvijeća što si na sličan naćin sadila??
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
E sad sam još nešto radila ali malo sačekati treba ,dobila sam puno sijemena od jedne prijateljice sa flovera .
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |