Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Grmlje
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Krumpirov grm - Solanum Lycianthes rantonnetii
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Krumpirov grm - Solanum Lycianthes rantonnetii

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 26>
Korisnik
Poruka
kikiyada View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 2
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikiyada Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2009 u 12:13
Evo da vam se pridruzi jos jedna ljubiteljica cvijeća.

Zaljubila sam se u krumpirka na prvi pogled, al imam mali problemičić. Nigdje ga nema za kupit!

Da li je sada već prekasno da nekog zamolim ako mi moze poslat grančicu da ga pokusam presadit ili da čekam sljedeću zimu/proljeće?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2009 u 14:34
Cvita tražim pomoć - savjet od tebe jer si specijalista za krumpirka.

Moga krumpirka su napale neke sićušne bile mušice i ja ga poprskala sa insekticidom, a jadna ja ,šta sam doživila svi mi listovi otpali, a vrhovi grane totalno klonuli i postali prozirni. Tugo mojaCry, oće li mi se oporaviti i pustiti nove listove.
Na vrh
Cvita View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 261
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2009 u 21:15
Vanja, ako već nisi, obavezno ga iznesi vanka.  Isperi ga (poštrapaj) vodon da mu makneš taj otrov i čekaj. Mislim da će biti OK. Ubuduće sve mušice i dr. beštijice koje vidiš ostavi, jer mu neće biti ništa od njih. Samo ga dobro zalivaj i bit će on u redu. U najgorem slučaju bit će kod mene reznica.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2009 u 21:43
I ja mislim na tvoje reznice, još uvijek od mojeg ništa, iako ima dva zelena listića, pa sve čekam. Ovaj put ćeš mi ga ti čuvat dok dođem u Split, pa kad se kod tebe zakorijeni, nosim doma.
Ali možda jop ima nade.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2009 u 22:02
jesam Cvita čim sa vidila šta se desilo ja s njim u kadu pod tuš, sad je jadan sama stabljika bez listova, ajme meni kako mi je bija lipo krenija, viruckala sam ga stalno, držim ga stalno vani na prozoru dok ne ode na otok.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2009 u 09:09
Ipak vanja ne brini, zahvaljujući cviti imat ćeš ga opet, njoj to očito ide od ruke.
RIJEKA

Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2009 u 11:29
Triša moj krumpirko izgleda kao žalosna vrba smile220
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2009 u 15:57
Bar nekako izgleda, a moj na drvenoj stabljici ima 2 lista i ne mrda, a i ti listovi su nekako žuti, nemam sreće s ukorjenjivanjem reznica - nula.
RIJEKA

Na vrh
Cvita View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 261
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2009 u 23:00
Vanja ne odustaj od njega. To je biljka koja obožava sunce i samo ti njega drži vani. Krenit će ponovo, čim se oporavi od šoka.

Triša, bit će reznica i sve šta odrižen stavit ću u zemlju. pa šta bude.
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 20:40
Vanja, kako krumpirko?

Moj se tako lijepo razgranao, zazelenio. Baš sam ga prošli tjedan dohranila, a danas dodala mu friške zemlje.
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 21:51
Andrea, mome krumpirku sam morala odrezati - skratiti granu jer je bilo neupotrebljivo, a ostalo primjećujem da bi mogli novi listići proviriti, gladim ga, tepam mu, mazim ga, njegujem ga, valjda je zaboravio šta sam mu napravila pa će me podariti s novim listovima a i cvitovima.
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 22:06
vanja znam kako ti je, navijam za tvog krumpirka!
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 22:16
ako ne radi meneConfused a ono radi vaše brige za njega tribao bi se oporaviti smile64
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 19:36
Toliko im se veselim da moram svima pokazati:
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 19:51
Odakle sad ovo, i ja bi htjela imati, ajde otkri tajnu gdje toga ima.
RIJEKA

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 19:56
U Crikvenici na sajmu. Izvedeš obitelj u šetnju i - dobiješ: Dva - evo tu su!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 20:20
Da sam znala, ali nije me bilo - no vjerujem da ćeh biti u Buzetu, ako ne u Rijeci kod konta.
RIJEKA

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 20:24
prekrasan cvjetak- gdje se može nabaviti na kontinentu??
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 16:50

Ako ga ne nađeš, snać ćemo se.

Mamaa, skoro svi štandovi u Crikvenici bili su iz Zagorja.
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 08:18
napokon sam kupila krumpirka smile127 na nedavnom sajmu cvijeća
moram vam ga slikati, malecki je, ali srcu drag
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 26>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.