Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 184> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ima tu posla,al poslje ces uzivati kad sve bude gotovo,mini maćuhice su super,sve 5
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala Triška.
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Moja prelijepa azaleica u jutro i večeras.
![]() ![]() I naravno kamelija. Sama je odbacila prekomjerne pupove i otvorila preostale. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala Rozi na podršci. I ja se nadam, a poslije idem krast tuđu travu za malčarenje po livadama
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
super ti napreduje vrt
![]() a ovaj zadnji grm najbolje da staviš na identifikaciju za svaki slučaj
evo tema o zimzelenu: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=880
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
azaleja ti je prekrasna
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Meni ovo liči na moj zimzelen, imaš ga uslikanog u mom albumu ili dnevniku, pa usporedi. Lijepo se širi, brzo ćeš ga imati svuda, nije zahtjevan. Mogla sam ti ga i ja poslati. Cvjeta plavo.
Lijep će vrt biti!
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
I ja sam ih vidjela u Kauflandu jučer. Malo im je čvršća stabljika nego kod zimzelena.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Hvala Rozi. Za cijenu od 23 kune sam presretna. Žao mi je da nisam uzela i narandžastu. Na reklamnoj slici je bila prelijepa, ali mi je drvo roze bilo ljepše i naprednije.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Smrcko, ne nedostaje ti posla. I dobro je da radiš samo po krajevima dvorišta jer - gdje bi ti bio kraj da ti daju cijeli teren
![]() ![]() ![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
E današnji dan je bio naporan , zbog kiše. A što ružno vrijeme smori čovjeka, za nevjerovati.
Ako nije zimzelen onda je ovo. <>http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1626&PID=198110#198110 Nek vam ostane onaj recept za zimzelen, tko ga raspoznaje naravno. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Joj mislim i ja da je to sa plavim cvjetićima.Baš sam sretna
![]() Reci preživili zimu i može li napraviti živu ogradu ? ![]() Idem na tvoju temu. |
|
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Ako je zimzelen, nije za živu ogradu, bar nije ovaj moj. I moj nije mali zimzelen (mislim), ako sam ja dobro skužila, mali zimzelen je ljekovit, a drugi nisu svi, neki mogu biti i blago otrovni. Prezimi, suho lišće orežeš pa raste mlado. Ja ga dosta orežem jer izgleda kao pofuren i on zatim potjera mlado lišće. Brzo se širi, meni su rekli kao korov, e pa meni je to baš lijep korov
![]() |
|
![]() |
|
Na ovom špinatu piše da ga je dobro posaditi po cijelom vrtu, zato što tjera kukce i napasnike.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Nebi, ne, ide to tebi od ruke vidim svakim danom se vidi napredak.
Horetenzija je predivna, a boja savršena.
Bit će povrća, cvijeća, ali hortenziju ćeš morat dobro, dobro zaštiti, je bi bila šteta da ovakva ljepotica ne prezimi.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Hrpa zemlje koju prenosim za vrt , sve se prosijava i dovlači
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bila bi već
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Je euonimymus,našla sam naljepnicu. Hvala napomoći.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Izgleda da je zimzelen jako ljekovit pogotovo za žene. Nek me netko ispravi ako nije to ovaj zimzelen.
![]() Vino od zimzelena (za moždanu cirkulaciju) 1 šaka cvjetova i listova malog zimzelena, 7 dcl bjelog vina Usitnjeni suhi zimzelen staviti u staklenku, preliti vinom i staklenku dobro zatvoriti. Nakon što odstoji 10 dana, uz povremeno protresanje, vino procjediti. Uzimati dva puta na dan po jednu čašicu vina. |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ja mislim da su to različite vrste euonymusa, zadnji je sigurno jer i ja imam takvoga, oni se mogu formirati kako hoćeš i u kugle i u živicu.
|
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |