Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Da se i ja predstavim
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Da se i ja predstavim

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789>
Korisnik
Poruka
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 23:14
Ova dva rada drvena ti niš ne valjaju... grozno nešto.... LOL
Samo zato što ih nisam ja dobila!!! Wink

P.S. Pokloni su završili kod shashe i SilveK!!! Clap
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 08:01

Evo kako jedna obična plastična stolica može dobiti sasvim novi i veseli izgled. Bravo!!
ANĐELKA
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 08:22
Podmetači su kod mene(oba,Silvekin čeka nju).Vilavita,hvala puno,još jednomsmile79
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 11:09
Podmetači...slike, baš su lijepi, drvo je najzahvalnije za raditi.
Na vrh
nera7 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 114
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nera7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 11:19

Stolica sa leptirićima ti je prekrasna.Obožavam leptire.

Jako dobra ideja.Svaka čast.

Na vrh
Angel View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 100
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Angel Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 11:46
Vidim ja da je drvo ošlo u dobre ruke!!! Podmetači su prekrasni! Posebno ova strana s ružama!! Baš sam si to tak nekak zamislila, prelijepo je. Moji još doma čekaju da im se smilujem!
Stolica mi je mrak, cure su oduševljene i žicaju tak nekaj Clap
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 11:49
bravo vilavita,podmetaci su originalni,sve ostalo lijepo i slatkosmile141
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 12:01
Vilavita, ti si stvarno nadareno čeljade!!!

Sve mi je lijepo, ali ona košarica me ostavila paf!!!
Samo bih ti na njoj predložila (ovo je samo savjet) da recimo kada cupkaš salvetu ideš više uz rub motiva da ti se ne vidi ona roza boja. Nije to neki problem, ali recimo na košarici ti je podloga bijela pa se više vidi...
Ali inače je fantastična, gdje si je kupovala???
Na vrh
Vilavita View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 537
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vilavita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 19:00

Hvala vam curke smile211svima po redu..andrea01-bacamo se na posao kad dobijemo nove drvene komade. Za ova dva zahvalna sam na donaciji Angel, ako imaš viška znaš gdje se možeš obratiti..ili oni koji čekaju da im se smiluješ..Wink. Vidim da će i curke dobiti nove stolice..Thumbs%20Up 

Nera7 i ja obožavam leptire!Smile
Sasha, baš mi je drago da ti se sviđa poklon..
Proljće, to je glinena košarica kupljena u zg-u, u Praškoj, ima nedavno otvoren hobi dućan, koštala je 11kn. Salveta me je izbacila iz takta jer je jednoslojna, nekakav čudan materijal, nije se dala čupkati uz rub, odmah bi mi se potrgao motiv čim bi mu se pribrižila, zato je ovako čudno ispalo. Mislila sam probati spužvicom i sličnim bojama tapkati okolo pa se možda neće vidjeti razlika.
Hvala vam još jednom..smile79
Bolje biti vjetar nego list!
Na vrh
ljiljanari View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 332
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljanari Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 21:52
Bravo, stolica je zakon!!
Na vrh
Vilavita View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vilavita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 18:15
Hvala draga ljiljanariSmile!
Na vrh
Angel View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Angel Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 21:33
Nema problema, Vilavita, ima dreva još,ak niš drugo bumo zrušili još koji staru jabuku Tongue
P.S. bilježim se na leptiriće!
Na vrh
Vilavita View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vilavita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 20:36
Hvala unaprijed na drevima..za leptiriće ne brini...smile170
Curke, kupila sam u kemoboji akrilnu bijelu boju za fasadu, 0,75l i košta 29kn, a super je-fasena se zove!Smile
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 23:07
Tko, što, kakvi leptirići? Jesam li nešto propustila?

Ajd tu novu boju probaj na nekoj plastičnoj površini. Ja sam našla boju za fasadu, ali košta 50 kn... Cry
Na vrh
Vilavita View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vilavita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 21:31
Ništa ne kupuj, ja javim kad probam...Smile
Na vrh
Angel View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Angel Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 23:52
je, a kaj?! Kad buš probala?? Mi čekamo!
Nije valjda ikreativnost na vikendu?  smile49
Na vrh
Vilavita View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vilavita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 22:24

Ma tak nekak..ponestalo mi vremena..Crya kutija sa stvarima koje bi uredila, čekaju...još me čeka pljačka tavanaBig%20smile..a kako sam krenula, tj. kako stojimAngry, i pljačka bu čekala..LOL...imaš pp

Na vrh
Vilavita View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vilavita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 00:03
Tavan čeka, ali zato se malo radilo..

Kao čto se vidi, nekoć davno ova kutija je imal u sebi bajadere..nema ih više..

A sad jedna kutija za MPK-kutija za vilinske čarolije...

..i jedna pepeljara, za goste..

..i moja omiljena lavanda. Sasha hvala, hvala na donaciji maramica sa lavandomsmile211...
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 00:06
E jesi baš zločesta, kak da zapalim i zgasim u tak lijepu pepeljaru!!!! Big%20smile
Mislim da bi se i shasha s tim složila!!!

Kutija od bajadera je super ispala. a vjerujem da je kumina vila baš ponosna! Wink

Majstorice moje samo naprijed tako! smile78
Na vrh
Angel View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Angel Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 00:07
Preslatko! Ali, molim cuvati jednu lavandicu za slijedecu kavicu.smile78
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.